Un jucător de la CFR Cluj, exclus de Dan Petrescu de la antrenamente pentru a nu dezvălui tactica rivalilor

1 lună in urmă 19

Dan Petrescu a decis să îl excludă pe Denis Ciobotariu de la antrenamentele celor de la CFR Cluj de dinaintea partidei cu FC Voluntari, toate acestea pentru a nu dezvălui tactica pe care o are rivalilor.

„Bursucul” a luat o decizie incredibilă înaintea meciului pe care campioana României îl joacă împotriva celor de la FC Voluntari.

Dan Petrescu l-a scos de trei zile din antrenamente pe Denis Ciobotariu, iar fundașul celor de la CFR Cluj a fost nevoit să se antreneze cu echipa secundă înaintea partidei cu FC Voluntari, anunță GSP.ro.

Denis Ciobotariu, exclus de la antrenamentele lui CFR Cluj pentru a nu dezvălui tactica rivalilor

CFR Cluj – FC Voluntari are loc azi, ora 21.30, în etapa 14 din Liga 1, iar Dan Petrescu nu se va baza pe Denis Ciobotariu la această partidă. Fotbalistul a fost exclus de la antrenamentele campioanei României înaintea partidei cu formația din Ilfov dintr-un motiv incredibil.

Conform sursei citate mai sus, Dan Petrescu a luat aceastăă decizie de frică ca Denis să nu îi dezvăluie tactica pe care are de gând să o folosească la meciul cu FC Voluntari tatălui său, Liviu Ciobotariu, cel care este antrenorul rivalei ardelenilor din runda a 14-a.

În sezonul 2021 – 2022, Denis Ciobotariu a bifat 9 prezențe în tricoul campioanei României, dintre care 6 în Liga 1, două în Europa League și unul în Cupa României. Fundașul a ajuns în ianuarie 2020 la CFR Cluj, după ce ardelenii le-au plătit celor de la Dinamo 150.000 de euro pentru transferul său.

Din ianuarie 2020 până în prezent, Denis Ciobotariu a adunat 24 de meciuri pentru formația din Gruia și a dat un gol.

  • CFR Cluj – FC Voluntari se joacă azi, ora 21.30, în etapa 14 din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Un jucător de la CFR Cluj, exclus de Dan Petrescu de la antrenamente pentru a nu dezvălui tactica rivalilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă