Un jucător de 17 ani de la Dinamo vrea să se retragă din fotbal! Nu s-a mai prezentat la antrenamente + Reacția lui Burcă

6 zile in urmă 44

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Problemele continuă la trupa din Ștefan cel Mare, care parcă nu reușește să-și revină și să aibă stabilitate.

Dinamo ar putea pierde unul dintre cei mai promițători jucători

Lotul a fost încropit din mers și cei mai buni jucători ai echipei secunde, desființată la începutul sezonului, au fost și ei integrați la seniori.

Printre ei s-a numărat și David Țone, un fundaș central de doar 17 ani care a și fost titular în câteva partide. El a pierdut însă echipa după recuperarea lui Răzvan Patriche și transferul lui Quentin Bena.

Tânărul jucător este foarte nemulțumit de statutul său și de mai bine de două săptămâni refuză să se prezinte la antrenamente, anunță Fanatik. Conform sursei citate, se pare că jucătorul i-a transmis lui Ovidiu Burcă faptul că vrea să se retragă din fotbal, chiar dacă de abia a început să facă primii pași.

Totutși, tehnicianul lui Dinamo este sceptic în privința dorințelor jucătorului și bănuiește că acesta forțează rezilierea contractului pentru că are ofertă de la o altă echipă.

A fost în probe la Fiorentina

David Țone a fost în probe la Fiorentina în urmă cu un an și era considerat de către dinamoviști unul dintre cei mai buni tineri jucători din cadrul clubului. La 15 ani juca pentru echipa secundă, iar viitorul părea unul strălucit.

Dinamo a solicitat în schimbul său 250.000 de euro celor de la Fiorentina, iar italienii au decis să nu achite această sumă pentru aducerea jucătorului.

Astfel el a rămas la Dinamo, și a prins până acum 5 partide pentru formația de seniori a "câinilor", dintre care 3 au fost în actualul sezon al ligii secunde.

Etichete: dinamo , retragere , ovidiu burca , david tone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă