Un jandarm, găsit împuşcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă. Bărbatul va fi adus cu elicopterul la Bucureşti

1 lună in urmă 4

De Monica Palade.
Publicat: 09.03.2021, 08:44.
Actualizat: 09.03.2021, 10:12

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă, la unitatea specială 1. Din primele informaţii ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere.

Un jandarm, găsit împuşcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă. Bărbatul a fost adus cu elicopterul la Bucureşti

Este vorba de un jandarm de 44 de ani, de la unitatea specială de jandarmi din Cernavodă, o unitate care nu se subordonează Inspectoratului Judeţean şi nici Brigăzii Mobile, ci direct Inspectoratului General.

Primii medici sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbat inconştient şi au aplicat manevrele de resuscitare pentru salvarea sa. Jandarmul a fost transportat la o unitate spitalicească, de unde va fi preluat de un elicopter SMURD şi adus la Bucureşti.

S-a izolat într-o cameră

Reprezentanţi din conducerea militară se deplasează la faţa locului pentru a afla toate detaliile despre acest incident. Jandarmul se ocupa de paza centralei nucleare de la Cernavodă şi cel mai probabil a folosit armamentul din dotare.

"Avem un incident la nivelul unităţii speciale, un coleg jandarm. Din informaţiile pe care le deţin deocamdată o posibilă tentativă de suicid. Colegul a intrat în serviciu azi de dimineaţă, nu era niciun indiciu că ar urma o astfel de tragedie. I s-a acordat primul ajutor şi a fost ridicat de către serviciul de ambulanţă şi a plecat către o unitate medicală. Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenţie, la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră. Testarea psihologică se face o dată pe an. Ancheta va fi desfăşurată de unitatea de Parchet competentă", a declarat Nicolae Dan, purtător de cuvânt unitatea specială de jandarmi Cernavodă, pentru Antena3.

Pacientul este inconştient, în comă, are o plagă occipitală, iar starea este instabilă. Se pare că divorţase de două luni şi avea un copil. Jandarmul fusese testat psihologic în luna septembrie şi a fost găsit apt.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

tentativa sinucidere jandarm
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă