Un internațional român merge la antrenamente cu mama tinerică: ”Lumea spune că sunt iubita lui” FOTO

1 lună in urmă 20

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 11:49

97 citiri

 ”Lumea spune că sunt iubita lui” FOTO

Într-un interviu acordat pentru Digisport, internaționalul român Antonio Sefer (21 de ani) de la Rapid s-a referit la legătura puternică pe care o are cu mama lui, care îl însoțește peste tot, chiar și la antrenamente.

Geanina Sefer (44 de ani) este femeia care atrage toate privirile în tribune la meciurile Rapidului, mulți considerând că este, de fapt, iubita sau sora fotbalistului.

”Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ce face mama, nu ce fac eu, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club.

Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama. Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a spus Sefer pentru sursa citată.

”El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlinită mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui. Nici aici, nici când am fost în Olanda. Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui”, a povestit Geanina Sefer.

În perioada 2017-2019, Antonio Sefer a evoluat la echipa de tineret a olandezilor de la Groningen, după care a venit la Rapid, el având în CV meciuri la naționala de tineret a României, dar și la cea olimpică, la JO 2020 de la Tokyo.

Citeste si:

 ce fost fotbalist a încheiat cursa de 42 de kilometri de la București

Mulți fotbaliști abia așteaptă să își încheie cariera pentru a putea să își satisfacă toate poftele culinare. Este și cazul francezului Samir Nasri, care a șocat asistența...

 ”Tata nu e suficient de deştept!”

Cântăreaţa americană Britney Spears a scris marţi că o învinuieşte pe mama ei pentru tutela care i-a controlat viaţa timp de 13 ani, relatează BBC. Din 2008, tatăl vedetei a fost...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă