Un internațional belgian de 22 de ani a fost la un pas de moarte: "Am fost în comă indusă"

3 săptămâni in urmă 3

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Fotbalistul, în vârstă de 22 ani, a rămas în comă artificială timp de 24 de ore, din cauza unei reacţii alergice la anestezie, în timpul intervenţiei chirugicale care a avut loc pe 18 februarie.

Sebastiaan Bornauw, jucătorul lui FC Koln: "Acum 20 de ani, aș fi avut 90% șanse de a muri"

"Temperatura mea corporală a crescut cu un grad pe minut. Dacă nu ar fi reacţionat direct, corpul meu ar fi explodat. Medicii au fost nevoiţi să mă ţină în comă indusă timp de 24 de ore. Acum 20 de ani, aş fi avut 90% şanse de a muri", a povestit Bornauw pe site-ul oficial al lui FC Koln.

Operaţia s-a putut derula cu succes două săptămâni mai târziu, iar jucătorul se consideră acum norocos: "Sunt foarte fericit că lucrurile decurg bine acum. S-ar fi putut termina foarte rău", a mai spus Sebastiaan Bornauw, care a evoluat anterior la Anderlecht Bruxelles, informează Agerpres.

12 milioane de euro este cota de piață a lui Sebastiaan Bornauw, potrivit Transfermarkt2 selecții a adunat fundașul la echipa națională a Belgiei19 meciuri a bifat Bornauw în acest sezon pentru FC Koln Etichete: nationala belgiei , fc koln , sebastiaan bornauw
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă