Un infractor sexual, care a răpit din patul ei şi apoi ucis o fetiţă de patru anişori, a fost arestat după aproape 40 de ani, în SUA

2 săptămâni in urmă 20

Un infractor sexual din Carolina de Nord a fost în sfârşit arestat în legătură cu răpirea și uciderea în 1986 a unei fete de 4 ani din Carolina de Sud.

Un infractor sexual, care a răpit din patul ei şi apoi ucis o fetiţă de patru anişori, a fost arestat după aproape 40 de ani

Lexington County

Poliţiştii din județul Lexington au căutat-o ​​pe Jessica Gutierrez de la dispariția ei în urmă cu peste 35 de ani. Thomas Eric McDowell, în vârstă de 61 de ani, a fost arestat în locuința sa din Wake Forest, lângă Raleigh, la aproximativ 400 de kilometri de locul unde a fost răpită fata în urmă cu 35 de ani. El a fost acuzat de crimă, răpire și intrare prin efracţie, a declarat Biroul Șerifului din Lexington County într-un comunicat de presă.

Jessica Gutierrez a dispărut peste noapte, pe 6 iunie 1986, conform mandatelor de arestare. Poliția a revizuit cazul în septembrie, intervievând peste 125 de persoane și examinând peste 3.500 de dosare, a declarat șeriful Jay Koon, într-un comunicat. ''Datorită muncii pe care am făcut-o, reunindu-ne ca o echipă, am reușit să sortăm și să conectăm mai multe piese ale puzzle-ului despre ceea ce s-a întâmplat cu Jessica cu toți acești ani în urmă'', a spus Koon. Un judecător de la tribunalul districtual a declarat că va rămâne în arest până când va fi extrădat în Carolina de Sud.

Bărbatul a intrat pe geam şi a răpit-o pe copilă

Fetiţa a fost răpită după ce cineva a pătruns în casa ei din Lexington la primele ore ale dimineții, pe 6 iunie 1986. Suspectul a intrat pe o fereastră și pe baza anchetei de la momentul dispariției, a răpit-o pe Jessica și a ieșit pe ușa din față. Debra Gutierrez, mama Jessicai, s-a trezit și nu a găsit-o, iar familia ei și oamenii legii nu au reușit să o găsească. Până în prezent, trupul fetei nu a fost găsit.

McDowell este înscris într-un registru al infractorilor sexuali ținut de Divizia de aplicare a legii din Carolina de Sud (SLED) pentru o condamnare în Carolina de Nord în martie 1987. El a fost condamnat pentru viol de gradul doi și comportament sexual criminal de gradul doi și a fost condamnat la 10 ani de închisoare, potrivit dosarelor. Cele trei mandate de arestare emise pentru McDowell joi mai spun că amprenta lui McDowell a fost găsită în casa în care Jessica a fost răpită.

La câteva săptămâni după ce fiica ei a dispărut, un bărbat care locuia în comitatul Lexington despre care familia știa că a furat o dubiță, a condus în Carolina de Nord și a violat o femeie, a spus mama. Acel bărbat a fost ulterior condamnat și trimis la închisoare, unde a mărturisit că a răpit o fată în comitatul Lexington, a declarat ea pentru News and Observer din Raleigh. Un purtător de cuvânt al poliţiei nu a spus joi dacă McDowell ar fi fost condamnatul după ce ar fi mărturisit că a răpit o fată din Lexington, notează Daily Mail

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă