Un infractor periculos dezbrăcat a fost salvat de doi pescari dintr-un copac. Era acolo de patru zile

1 lună in urmă 19


Un bărbat dezbrăcat a stat patru zile într-un copac, într-o mlaștină plină de mangrove și în care erau zeci de crocodili, în nordul Australiei, până când a fost găsit de doi pescari. Aceștia l-au salvat, scrie BBC, deși inițial nu credeau că ce le spune e adevărat.


Kev Joiner și Cam Faust au dat peste omul din East Point, lângă orașul Darwin, duminică. Cei doi prieteni puneau cuști capcane de crab când l-au auzit pe bărbat strigând după ajutor, lipit de crengile mangrovelor. Acestea le-a cerut apă și le-a spus că stă în acel loc de patru zile.Canalul australian de televiziune a relatat că bărbatul în vârstă de 40 de ani era un fugitiv care încălcase eliberarea pe cauțiune și comisese un jaf armat.


La început nu l-am crezut. Apoi ne-am dat seama că era într-o stare foarte proastă și ne-a părut rău de el, așa că am zis mai bine să-l ajutăm.

Cam Faust, pentru BBC

Cei doi pescari au mai povestit că bărbatul găsit de ei arăta groaznic, avea tăieturi pe tot corpul, picioarele îi erau umflate, acoperite cu noroi. "Am mâncat melci!", le-a spus el, atunci când l-au întrebat cu ce se hrănise.


A mâncat meci ca să nu moară de foame


Luke Voskresensky, fugarul pe care îl căuta deja poliția, le-a mai spus salvatorilor săi că plecase la o petrecere de Revelion, dar era băăut și s-a rătăcit, fără să-și dea seama unde se află.


Pescarii i-au permis bărbatului să urce la bordul bărcii lor, mirați și ei că lau găsit, dar în același timp și că a avut noroc încât să fie salvat dintr-o zonă în care trăiesc mulți crocodili, în jurul orașului Darwin.În timp ce îl duceau la țărm, pescarii au împărțit o bere cu bărbatul și au chemat o ambulanță, care i-a așteptat la un ponton. Poliția a confirmat presei australiene că bărbatul era un fugar care a ieșise din arest cu câteva zile mai devreme.


El a fost arestat din nou și este tratat pentru epuizare la Spitalul Royal Darwin. "Este în spital, cu cătușe, cu doi polițiști care îl păzesc.", a mai spus Cam Faust.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă