Un hoţ din Bârlad a fost filmat în timp ce fura hainele dintr-un magazin, cu tot cu manechin - VIDEO

1 lună in urmă 17

Un bărbat din Bârlad s-a gândit să fure hainele unui magazin, dar cu tot cu...manechin. Patronul a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere, în speranţa că oamenii îl vor recunoaşte pe individ.

Captură video

Bărbatul a plecat cu tot cu manechin din magazin

Youtube / Vremea Nouă

Bărbatul şi-a pus planul în aplicare după ce s-a asigurat că nu este nimeni în magazin. Filmare asurprinde momentul în care se aropie uşor de manechin, îl înşfacă apoi se face complet nevăzut.

Incidentul a avut loc în Bârlad, în faţa unui magazin de pe strada principală, în jurul orei 9.36 dimineaţa. Individul, văzând că uşa magazinului este deschisă, dar niciun vânzător nu îşi face simţită prezenţa, s-a gândit că ar fi momentul ideal pentru a se alege cu o pereche de pantaloni şi, de ce nu, şi de manechinul care-i poartă. S-a asigurat că nu îl vede nimeni, a apucat manechinul şi a fugit.

Patronul magazinului a sesizat imediat lipsa manechinului, aşa că a verificat pe camerele de supraveghere pentru a vedea ce s-a întâmplat. Mare i-a fost surpriza când l-a văzut pe hoț în plin act. Omul a decis să facă imaginile publice pe contul său de socializare, în speranţa că oamenii îl vor recunoaşte pe individ şi îl vor ajuta să-l găsească, pentru a da socoteală în faţa legii.

“Hoț… la drumul mare (magazin GRANADA Bârlad- zona Stadion) dimineață ora 09:36… Deși era o oră la care strada era destul de animată se pare că spiritul civic nu prea a funcționat… Am zis să mai fac o încercare… îl recunoaște cineva pe acest individ sau măcar poate să-mi dea cineva vreun indiciu… nu că paguba ar fi prea mare dar astfel de specimene si acte trebuiesc oprite pe cât posibil… astăzi am fost noi , mâine nu se știe cine… poți fi chiar tu”, este apelul făcut de patronul magazinului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă