Un hacker a returnat criptomonede în valoare de peste 600 de milioane de dolari. A păstrat peste 30 de milioane de dolari și susține că a furat din distracție

2 luni in urmă 25

Un hacker rămas anonim a furat de la Poly Network, o platformă digitală de tranzacționare, monede virtuale în valoare de peste 600 de milioane de dolari, returnând joi o parte dintre acestea, anunță BBC. Hackerul susține că a petrecut o noapte întreagă căutând vulnerabilități ale sistemului de tranzacționare și în final a și reușit.

Poly Network a confirmat joi pe Twitter că jetoanele Ether în valoare de 268 milioane USD au fost recuperate, iar în ultimele 24 de ore, hackerul a returnat firmei jetoane în valoare de 342 milioane de dolari, aferente a trei cripto-valute.

Individul a postat mai multe comentarii susținând că că firma s-a oferit să-i plătească 500.000 de dolari dacă returnează bunurile furate, promițându-i, de asemenea, că nu va fi cercetat penal Cu toate acestea, hackerul spune că nu a acceptat oferta. „Hackerul deține încă 33,4 milioane de dolari în Tether”, a declarat pentru BBC Tom Robinson, cofondator al Elliptic, o firmă de analize și conformitate cu blockchain din Londra.

Hackerul anonim a susținut că a efectuat jaful pentru a se distra și pentru a încuraja firma de schimb de criptomonede să-și îmbunătățească securitatea.

sursa foto: Pexels

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă