Un ginecolog din Malaezia a creat „primul prezervativ unisex din lume” / E fabricat din poliuretan, un material folosit în pansamentele transparente

1 lună in urmă 18

Un medic ginecolog din Malaezia a creat ceea ce spune el este primul prezervativ unisex din lume care poate fi purtat de femei sau bărbați, fiind fabricat dintr-un material folosit de obicei ca pansament pentru răni și răni, anunță Reuters.

Inventatorul său speră că prezervativul unisex ”Wondaleaf” va oferi oamenilor puterea să preia un control mai bun asupra sănătății lor sexuale, indiferent de sex sau orientare sexuală.

„Este practic un prezervativ obișnuit cu un înveliș adeziv”, a spus John Tang Ing Chinh, ginecolog la firma de consumabile medicale Twin Catalyst.

„Este un prezervativ cu un înveliș adeziv care se atașează de vagin sau penis, acoperind și zona adiacentă pentru o protecție suplimentară”, a spus Tang.

Adezivul se aplică doar pe o parte a prezervativelor, a adăugat el, ceea ce înseamnă că poate fi inversat și utilizat de oricare dintre sexe.

Fiecare cutie de Wondaleaf conține două prezervative și va costa 3,61 dolari.

Tang face prezervativele folosind poliuretan, un material folosit în pansamentele transparente, care este subțire și flexibil, dar puternic și rezistent la apă.

„Odată ce îl îmbraci, de multe ori nu realizezi că este acolo”, a spus el, referindu-se la pansamentele realizate din material.

Tang a spus că Wondaleaf a trecut prin mai multe runde de cercetare și testare clinică și va fi disponibil comercial prin intermediul site-ului companiei în luna decembrie.

Sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă