Un gangster din India a fost împușcat mortal în sala de judecată de rivali deghizați în avocați

1 lună in urmă 14

Jitendra Maan, poreclit „Gogi”, unul dintre cei mai cunoscuți gangsteri din India, a fost împușcat mortal într-o sală de judecată din New Delhi de câțiva membri ai unei bande rivale, relatează The Guardian, citat de HotNews.ro.

Jitendra Maan intra în sala unde trebuia să fie judecat pentru crimă și șantaj, în momentul în care mai mulți membri ai unei bande rivale deghizați în avocați au deschis focul asupra lui „Gogi”.

În schimbul de focuri care a urmat, polițiștii indieni au reușit să ucidă doi dintre atacatori. În ceea ce-l privește pe Jitendra Maan, medicii sosiți la fața locului au constatat decesul acestuia.

În vârstă de 30 de ani, „Gogi” conducea infama grupare Jitendra Gogi, implicată în crime, răpiri, extorcări. Timp de ani de zile, Gogi a fost în război cu altă grupare Tillu Gang, rivalitate care a generat mai multe crime și răzbunări.

Incidentul ridică îngrijorări grave privind măsurile de securitate din tribunalele din New Delhi, mulți întrebându-se cum atacatorii au putut intra în complexul judiciar Rohini cu arme.

Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă