Un fundaș din Gibraltar a prins curaj după ce l-a oprit pe Haaland: "Pot să-i iau locul lui Pique la Barcelona"

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Selecționata nordică a câștigat la scor de neprezentare duelul cu Gibraltar, însă Aymen Mouelhi (34 de ani), unul dintre fundașii centrali ai micuțului stat, s-a declarat mulțumit că l-a împiedicat pe superstarul Erling Haaland, evaluat de Borussia Dortmund la 180 de milioane de euro, să înscrie. Mai în glumă, mai în serios, fotbalistul născut la Barcelona, s-a autopropus la gruparea catalană în locul lui Gerard Pique.

Aymen Mouelhi: "Vorbiți cu Koeman! Pot să-i iau locul lui Pique la Barcelona"

"Când joci împotriva unor astfel de jucători, trebuie să fii pregătit pentru orice. Știam că Erling Haaland preferă jocul pe spații largi și am încercat să nu-i lăsam spațiu pentru că e puternic și rapid. Trebuie să fii concentrat pentru că poate face o mișcare și te 'înnebunește'.

E un jucător foarte bun. Cred că e cel mai periculos adversar pe care l-am întâlnit, dar mă așteptam la mai mult din partea lui", a declarat Aymen Mouelhi, citat de Marca.

Fundașul naționalei din Gibraltar lucrează în turism și evoluează totodată la St Joseph's FC. La finalul interviului, Mouelhi a oferit declarația anului, autopropunându-se la Barcelona: "Vorbiți cu Koeman! Pot să-i iau locul lui Pique la Barcelona".

25 de mii de euro este cota de piață a lui Aymen Mouelhi, potrivit Transfermarkt14 selecții a adunat fundașul central la naționala Gibraltarului Etichete: transfer barcelona , erling haaland , gibraltar norvegia , aymen mouelhi , gibraltar barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă