”Un fotbalist este fericit atunci când joacă!” Eden Hazard, ”avertisment” pentru Carlo Ancelotti

1 lună in urmă 21

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Jucătorul lui Real Madrid a contribuit cu o pasă decisivă și a fost prezent pe teren până în minutul 74, atunci când a fost înlocuit cu Sambi Lokonga.

”Un fotbalist este fericit atunci când joacă!” Eden Hazard, ”avertisment” pentru Carlo Ancelotti

Înaintea partidei cu Estonia din preliminariile pentru CM 2022, Eden Hazard a fost întrebat despre situația sa de la Real Madrid, după ce a fost lăsat pe banca de rezerve de Carlo Ancelotti.

Eden Hazard a răspuns într-un mod diplomat, dar i-a transmis totuși un mesaj indirect antrenorului formației din capitala Spaniei. Belgianul a declarat că se simte bine la Real Madrid, dar ar fi și mai fericit dacă ar putea juca mai mult și marca mai multe goluri.

Nu este adevărat că nu sunt fericit la Real Madrid. Sunt foarte fericit la acest club și deja știți că un fotbalist este fericit atunci când joacă și înscrie. Eu nu am jucat prea mult și nici nu am marcat, dar acest lucru nu influențează atașamentul meu față de acest club. Sunt fericit la Madrid. Îmi place ce am trăit aici. Situația a fost și mai complicată din cauza pandemiei, a accidentărilor, dar un fotbalist este fericit când joacă. Este mai ușor să fii fericit atunci când marchezi.

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Știu că pot face lucruri frumoase aici. Când voi marca, atunci când voi zâmbi din nou, toți vor spune ’Este fericit!’, dar nu, sunt deja fericit. Doar că nu pot juca, nu pot înscrie, iar aceste lucruri îmi lipsesc”, a declarat Eden Hazard, citat de Mundo Deportivo.

”Au cheltuit mulți bani! Vreau să ofer ceva înapoi” Eden Hazard, hotărât să dovedească la Real Madrid

Hazard declara recent că este hotărât să dovedească faptul că merită să poarte tricoul vicecampioanei Spaniei și să se revanșeze față de clubul din capitala Spaniei

Am semnat cu Real Madrid pentru cinci sezoane. Primele două nu au fost bune. Accidentările nu m-au ajutat deloc, dar încă mai am mai mult de trei sezoane să îmi dovedesc valoarea. Sper că voi reuși. Sper să mă trezesc într-o dimineață  și să mă simt bine la antrenamente. Dacă simt durere acolo, o voi lua cu mine la jocuri și nu voi scăpa de ea.

Aștept acel moment când voi putea să dovedesc din nou. Real Madrid a cheltuit deja o mulțime de bani cu mine. Vreau să le ofer ceva înapoi”, a declarat Eden Hazard, citat de Goal.

Etichete: real madrid , belgia , eden hazard , carlo ancelotti , cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă