Un fotbalist din Premier League riscă să ajungă în închisoare în Singapore! Are doar 18 ani

1 lună in urmă 16

  • Liga 2: CSA Steaua - Concordia Chiajna, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - Farul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Birtwistle, care are mamă singaporeză și tată britanic şi s-a mutat în Anglia în urmă cu câţiva ani, era obligat, în contextul în care nu a renunţat la cetăţenia singaporeză, să efectueze stagiul militar, conform legilor din această ţară.

Autoritățile din Singapore au anunțat că Birtwistle, care va împlini în curând 18 ani, nu s-a prezentat pentru a fi luat în evidenţă astfel încât el riscă acum, în cazul în care se întoarce în ţara natală, până la trei ani de închisoare și plata unei amenzi în valoare de 7.400 dolari.

Potrivit StraitsTimes, Ministrul Apărării din Marea Britaniei a anunțat că fotbalistul a depus cerere pentru a renunța la cetățenia singaporeză, dar aceasta a fost refuzată de autoritățile de Singapore.

Înotătorul Joseph Schooling, care a câştigat primul aur olimpic pentru Singapore la Rio în 2016, a fost unul dintre puţinii sportivi cărora li s-a permis să amâne serviciul militar. Dar după o performanţă dezamăgitoare la Jocurile de la Tokyo, amânarea tânărului de 26 de ani a luat sfârşit şi acum el trebuie să-şi îndeplinească această obligaţie.

Wolverhampton este în prezent pe locul 11 în Premier League după 9 etape, cu 13 puncte, la 7 puncte de podium.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55. Hai în Digi Online!

AGERPRES

Etichete: premier league , wolverhampton , harry birtwhistle

Digi24

La 15 luni după moartea unui dublu campion mondial, soția acestuia a anunțat că a născut copilul lor

La 15 luni după moartea unui dublu campion mondial, soția acestuia a anunțat că a născut copilul lor

Ellidy Pullin, soția snowboarderului olimpic australian Alex „Chumpy” Pullin, a născut-o pe fiica...

Descarcă aplicația Digi24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă