Un fotbalist de la Real Madrid a luat marea decizie: "Își va încheia cariera la Real Madrid!" Anunțul impresarului său

3 săptămâni in urmă 36

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Adus de la Bayern în vara anului 2014 pentru doar 25 milioane de euro, sumă considerată "chilipir" având în vedere calitățile pe care le avea încă de atunci, germanul a-a impus rapid în primul 11 de pe Santiago Bernabeu.

Un fotbalist de la Real Madrid a luat marea decizie: "Își va încheia cariera aici!" Anunțul impresarului său

Fotbalistul mai are contract până în vara anului 2023 cu formația în tricoul căreia a câștigat de trei ori Liga Campionilor. Totuși, conform anunțului făcut recent de către impresarul său, Volker Strooth, campionul mondial și-ar dori să își încheie cariera în capitala Spaniei.

"Eu cred că Toni își va încheia cariera la Real Madrid. Nu mi-a spus niciodată în vreo conversație avută cu el că și-ar dori să plece. Atât el, cât și familia lui sunt foarte fericiți în Madrid", a explicat impresarul, conform Football Espana.

  • 327 de meciuri a adunat Toni Kroos în tricoul lui Real Madrid, reușind și să marcheze 22 de goluri sau să ofere 80 de assist-uri.

Toni Kroos este dorit de Newcastle United, cel mai bogat club din lume

Datorită averii impresionante a noului proprietar, evaluată la peste 250 de miliarde de dolari, Newcastle poate deveni în următorii ani una dintre forțele fotbalistice ale Europei, iar noua conducere a clubului a cine e jucătorul în jurul căruia va fi construită noua echipă.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Potrivit spaniolilor de la Nacional, Toni Kroos, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Real Madrid, este dorit de Newcastle pentru a deveni liderul noii echipe.

Conducerea lui Newcastle este hotărâtă să plătească 30 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Toni Kroos, fotbalist care mai are contract cu Real Madrid până în 2023.

Toni Kroos, ajuns la 31 de ani, joacă din 2014, an în care a cucerit Cupa Mondială cu naționala Germaniei, la Real Madrid, club cu care a câștigat trei Ligi ale Campionilor și două titluri în Spania.

Etichete: real madrid , toni kroos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă