Un fotbalist de la FCSB, urmărit de cluburi din Italia + tânărul care va ajunge ”mai bun decât Dennis Man”

3 săptămâni in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Anamaria Prodan a anunțat că următorul fotbalist de la FCSB care poate face pasul în străinătate este fundașul central Iulian Cristea, care ar fi deja urmărit de mai multe cluburi din Italia.

Iulian Cristea, urmărit de cluburi din Italia

Iulian Cristea de la Steaua (n.r. FCSB) e deja urmărit de cluburi din Italia”, a spus Anamaria Prodan, pentru Tuttomercatoweb.

Întrebată care ar fi alți fotbaliști care ar putea face pasul către Italia, Anamaria Prodan i-a indicat pe Nicolae Stanciu și Ianis Stoica, despre care spune că va ajunge mai valoros decât Dennis Man.

Nicolae Stanciu de la Slavia Praga și Ianis Stoica, un jucător tânăr care va ajunge mare, mai bun decât Dennis Man”, a transmis Anamaria Prodan.

Ianis Stoica, remarcatul sezonului de la FCSB

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Ianis Stoica a fost păstrat în lotul FCSB-ului la începutul stagiunii, după ce în ultimii doi ani și jumătate fusese împrumutat la Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina, iar evoluțiile sale au convins.

La 18 ani, Ianis Stoica a evoluat în 13 partide pentru FCSB în acest sezon și a reușit să marcheze de cinci ori și să ofere o pasă decisivă.

Etichete: anamaria prodan , jucatori fcsb , ianis stoica , iulian cristea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă