Un fotbalist dat afar─â de la UTA este noul transfer al lui Dinamo

1 săptămână in urmă 11

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 16:18

63 citiri

Un fotbalist dat afar─â de la UTA este noul transfer al lui Dinamo

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, că a semnat un contract, valabil până la finalul sezonului viitor, cu fundaşul Marius Tomozei, ultima oară legitimat la formaţia UTA Arad.

"Fundaşul dreapta Marius Ionuţ Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat în urmă cu câteva momente un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului competiţional 2022-2023", au scris reprezentanţii clubului bucureştean pe o pagină de socializare.

În vârstă de 31 de ani, Tomozei a fost trimis la echipa a doua a clubului UTA Arad la începutul lunii noiembrie a anului trecut, după discuţii în contradictoriu cu antrenorul Laszlo Balint.

Tomozei a disputat 3 meciuri pentru UTA în prima parte a campionatului.

După numirea antrenorului Flavius Stoican la conducerea băncii tehnice, Dinamo, club aflat în insolvenţă, a anunţat despărţirea de mai mulţi fotbalişti din lotul de 38 de jucători şi achiziţionarea altora pentru acoperirea posturilor deficitare.

Citeste si:

Riscurile antiviralelor folosite pentru tratarea pacien╚Ťilor Covid-19. De ce este necesar─â opinia medicului

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat marți, 11 ianuarie, că medicamentele împotriva noului coronavirus nu se vor putea cumpăra din farmacii fără consultarea medicului pentru...

Premierul anun╚Ť─â m─âsuri de protejarea popula╚Ťiei fa╚Ť─â de cre╚Öterea pre╚Ťurilor la energie VIDEO

Premierul Ciucă a anunțat marți, 11 ianuarie, noi măsuri de sprijin pentru populație: Guvernul va prelungi schema de protecție pentru populație. ”Am convocat azi o ședință cu...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Cite┼čte Articolul ├Äntreg pe Surs─â