Un fost star al lui Chelsea și Real Madrid era atât de „sălbatic” încât portughezul Jose Mourinho a vrut să își oblige fotbaliștii să poarte apărători la antrenamente!

4 săptămâni in urmă 14

Fostul manager al lui Chelsea, Jose Mourinho, a vrut să îi oblige pe jucătorii săi să poarte apărători la ședințele de pregătire ale londonezilor, după transferul starului Michael Essien, pentru suma de 30 de milioane de euro, din cauza stilului agresiv al mijlocașului la închidere.

Managerul portughez l-a avut sub comanda sa pe internaționalul ghanez și la Real Madrid, acolo unde Essien a evoluat sub formă de împrumut.

Jose Mourinho a vrut să își pună jucătorii să poarte apărători la antrenamente, după sosirea lui Michael Essien, de la Lyon

Tehnicianul portughez a fost la un pas să le ceară fotbaliștilor săi să poarte apărători la antrenamente, după ce l-a cumpărat pe Michael Essien la Chelsea Londra. Această decizie a fost luată în considerare din cauza competitivității ridicate a ghanezului.

Fostul star al lui Manchester City, Shaun Wright-Philips, a dezvăluit intensitatea extrem de ridicată a antrenamentelor de la Chelsea și cum Jose Mourinho s-a gândit să ia măsuri suplimentare pentru siguranța elevilor săi.

Într-un interviu pentru Bonus Finder, Wright-Philips a declarat:

„Tempoul era complet diferit când am ajuns eu la Chelsea. A fost și un salt cu adevărat mare în ceea ce privește calitatea. Totul a devenit și mai intens atunci când a ajuns și Michael Essien la Chelsea, pentru că Mourinho a ajuns la un punct în care s-a gândit serios să pună jucătorii să se antreneze cu apărătorile. Erau atât de multe intrări prin alunecare, care zburau peste tot, și pregătirea era extrem de competitivă, așa că nimeni nu l-ar fi învinovățit pe Mourinho dacă lua acea decizie”.

Mourinho a părăsit clubul de pe Stamford Bridge în 2007, în timp ce Michael Essien a plecat de la Chelsea Londra în 2014.

The post Un fost star al lui Chelsea și Real Madrid era atât de „sălbatic” încât portughezul Jose Mourinho a vrut să își oblige fotbaliștii să poarte apărători la antrenamente! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă