Un fost soldat a atacat un adăpost pentru animale și a luat un ostatic, cerându-și înapoi pisica pierdută

1 săptămână in urmă 17


Tony Wittmann, un fost soldat, a pledat vinovat după ce, îmbrăcat în echipament militar și cu o armă falsă în mână, a dat buzna într-un adăpost pentru animale și a luat un ostatic. Totul pentru a-și lua înapoi pisica pe care o pierduse, relatează IFL Science, citat de HotNews.ro.


În vârstă de 45 de ani, Tony Wittmann își pierduse pisica despre care spune că îl ajută cu tulburarea de stres post-traumatic (PTSD) de care suferă, contactând adăpostul când a descoperit că animalul a ajuns în grija sa.


După ce reprezentanții adăpostului l-au informat că acesta se închide în 10 minute și că va fi programat pentru dimineața următoare, bărbatul s-a supărat și a luat cu asalt stabilimentul pentru animale.


Astfel, Tony Wittman s-a îmbrăcat în echipamentul său militar, a luat o armă falsă și a atacat adăpostul în jurul orei 22:20 în căutarea pisicii sale.


În timpul „asaltului”, bărbatul a luat ostatic o angajată, amenințându-l cu arma și spunându-i că nu îl va împușca „dacă faci ce spun și asculți de mine”. Tony Wittman a forțat-o pe femeie să se întoarcă în adăpost și a cerut să îi spună unde sunt ținute pisicile.


Acesta a legat-o apoi pe angajată, spunându-i să rămână nemișcată și să numere până la 100 înainte să strige după ajutor. Fostul soldat a fugit apoi de la fața locului și s-a întors acasă.


Povestea a luat o întorsătură și mai bizară după ce bărbatul s-a întors a doua zi dimineața să își ridice pisica la ora la care avea programarea.


Tony Wittman a fost arestat de autorități, mărturisind fapta, și a rămas în detenție din luna ianuarie când a avut loc incidentul. El a compărut în fața instanței luni, pledând vinovat față de 8 capete de acuzare.


Nu este clar deocamdată ce condamnare riscă acesta însă bărbatul nu a depus cerere pentru eliberare pe cauțiune.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă