Un fost salvamar a fost "bătut" de o caracatiță furioasă, pe o plajă din Australia. Bărbatul se afla în vacanță

1 săptămână in urmă 5

Un fost salvamar a fost "bătut" de ceea ce el descrie ca fiind „o caracatiță extrem de furioasă”. Bărbatul se afla în vacanță pe o plajă din vestul Australiei, potrivit BBC.

Fostul salvamar a declarat că a fost extrem de șocat, în urma atacului

Fostul salvamar a declarat că a fost extrem de șocat, în urma atacului

INSTAGRAM/LANCE KARLSON

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Lance Karlson, un fost geolog, a avut parte de un incident bizar în timp ce se afla în vacanță. Cercetătorul a fost "bătut" de o caracatiță furioasă, în timp ce înota pe o plajă din Australia, scrie sursa citată.

Creatura l-a lovit în repetate rânduri, provocându-i pete roșii pe brațe, picioare, gât și spate. Lance a povestit că a reușit să-și reducă durerile turnând Cola pe vânătăi.

Fostul salvamar a declarat pentru presa australiană că tratamentul său preferat pentru înțepăturile animalelor marine este oțetul, dar în acel moment nu a avut sticla la el. Cu toate acestea, Lance a spus că știe că orice acid poate ajuta și a decis să încerce cu Cola. „Se pare că funcționează”.

"Caracatița m-a lovit, ceea ce a fost un adevărat șoc", a declarat Karlson. „Ochelarii mi s-au aburit, apa a fost brusc tulbure și îmi amintesc doar că am fost șocat și confuz”, a mai spsu el.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

salvamar australian atac caracatita lance karlson
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă