Un fost politician din Hunedoara, subiectul unei documentar TV în Irlanda după ce și-a ucis amanta

3 săptămâni in urmă 14

Un fost politician din Hunedoara a fost subiect al unui documentar tv difuzat în Irlanda, despre cele mai controversate crime pasionale, după ce a fost condamnat la închisoare pe viață în aceeași țară.

Politician din Hunedoara, subiectul unei drame TV

Este vorba despre Marian Mihalache, iar crima comisă de fostul politician a ajuns subiectul al unui documentar tv, numit „Bărbați, crime și dragoste”, difuzat în Irlanda. Un episod al serie TV l-a avut protagonist pe Marian Mihalache, fostul director al societății Eco Sid Hunedoara și al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură.

A fost condamnat pe viață la închisoare în Irlanda, deoarece și-a ucis fosta amantă în anul 2010. Seria „Bărbați, crime și dragoste” este difuzată pe TG4, iar episodul poate fi vizionat pe același site.

„Este o serie captivantă de docu-drame în şase părţi, care oferă o privire uluitoare, convingătoare şi fără compromisuri asupra circumstanţelor care i-au determinat pe şase bărbaţi să-şi ucidă partenerii intimi şi a lecţiilor pe care noi, ca indivizi şi ca societate, trebuie să le luăm din aceste evenimente teribile. Cu interviuri cu echipa de anchetă, reporteri de instanţă şi jurnalişti care au acoperit cazurile, povestea fiecărui caz este pusă cap la cap prin reconstituiri ale principalelor probe care au fost prezentate la fiecare proces de către Procuratura de Stat”, arătau realizatorii documentarelor.

Povestea politicianului care și-a ucis amanta

Marian Mihalache a fost arestat în Irlanda și pus sub învinuire pentru uciderea fostei sale amante, Loredana Pricăjan, în camera unui hotel din Dublin. Acesta a pledat vinovat acuzațiilor și a fost condamnat la închisoare pe viață.

După 13 ani în care politicianul i-a fost amant tinerei asistente plecate să muncească în Dublin, femeia a decis să renunțe la relație. La acea vreme, bărbatul divorțase recent de a doua soție, sperând că o va convinge pe tânără să se întoarcă la el.

Cu toate acestea, Loredana cunoscute un al bărbat și a refuzat să se mai întoarcă la politician. În Ajunul Crăciunului 2009, Marian a vizitat-o pe tânără în Dublin, apoi l-a invitat pe noul iubit al acesteia în același loc. Pusă în fața unei alegeri, femeia a decis să rămână cu noul ei iubit.

Întors în România, politicianul și-a luat concediu medical pentru a putea reveni în Irlanda. Și-a făcut rezervare pentru trei zile, la motelul din Sandyford, luându-și cu el două cuțite. Câteva zile mai târziu, aceștia s-au întâlnit, iar cei doi au fost văzuți intrând în camera de hotel la ora 10 dimineața.

Câteva minute mai târziu, criminalul a pus pe ușă un semn cu „Nu deranjați”. A doua zi de dimineață, portarul de noapte a primit un mesaj vocal din cameră. Acesta l-a găsit pe Marian întins pe podea, în stare de inconștiență, după ce a încercat să se sinucidă. Loredana a fost găsită în dormit, cu față în jos, fără suflare.

Sursă foto: adevărul.ro

The post Un fost politician din Hunedoara, subiectul unei documentar TV în Irlanda după ce și-a ucis amanta appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă