Un fost oficial dinamovist, dezvăluiri despre problema de ultimă oră pe care o are Contra la Dinamo: „Era foarte supărat” | EXCLUSIV ProSport Live

3 luni in urmă 1

Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo și actual președinte la CSM Reșița, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre faptul că antrenorul Cosmin Contra este nemuțumit că Dinamo nu are un doctor.

Formația din „Ștefan cel Mare” a rămas fără doctor, după despărțirea de medicul Liviu Bătineanu.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu nouă puncte obținute, după 11 meciuri jucate.

Ce îl nemulțumește pe Cosmin Contra la Dinamo

Cristi Bobar susține că antrenorul Cosmin Contra este nemulțumit că un club de talia lui Dinamo nu dispune de un medic. Fostul oficial de la clubul bucureștean susține că va fi un haos total la Dinamo, dacă Cosmin Contra va pleca.

Acesta a adăugat faptul că îi apreciază foarte mult pe suporterii acționari de la Dinamo, care strâng bani pentru a ajuta echipa, din punct de vedere financiar.

„Nu se poate ce se întâmplă la Dinamo ca o parte din conducere să stea la Săftica și o parte la Rin. Să nu se discute, să nu se comunice… nu se poate. Îmi pare rău pentru suporteri, pentru ce fac, adună bani, ceea ce fac ei e unicat și chiar se adună sume frumoase.

Am vorbit cu Contra ieri și era foarte supărat. Era foarte dezamăgit că nu are doctor. Cum să nu ai doctor la echipă. Eu vă spun, dacă Cosmin Contra pleacă de la Dinamo, e groasă rău de tot, pentru că sunt foarte mulți străini. Dacă va veni un antrenor nou, va fi foarte greu să-i țină în frâu. Este incredibil! Pentru binele lui Dinamo ar fi să facă tot posibilul să-l țină pe Cosmin. În momentul plecării lui va fi haos total”, a declarat Cristi Bobar, la ProSport Live.

The post Un fost oficial dinamovist, dezvăluiri despre problema de ultimă oră pe care o are Contra la Dinamo: „Era foarte supărat” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă