Un fost ministru, transportat de urgență la spital după ce s-a înecat cu... usturoi - Care este verdictul medicilor

2 luni in urmă 31

Un fost ministru a ajuns la spital după ce s-a înecat cu... usturoi - Care este verdictul medicilor Un fost ministru a ajuns la spital după ce s-a înecat cu... usturoi - Care este verdictul medicilor

Un fost ministru a ajuns la spital după ce s-a înecat cu o bucată de usturoi în timpul concediului pe care-l petrece pe Litoralul românesc, la Marea Neagră.

JOI, 12 AUGUST 2021, 12:32

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Este vorba despre Ovidiu Silaghi, secretar general al Camerei de Comerț și Industrie a României, fost liberal și ministru în guvernele Tăriceanu și Ponta.

Ovidiu Silaghi a fost transportat la spital în noaptea de luni spre marți, 10 august, în jurul orei 2.00, după ce a început să se simtă foarte rău din cauza unei bucăți din usturoiul consumat oprit în esofag.

Directorul Spitalului de Urgență din Constanța a confirmat că este vorba despre un fost ministru al Transporturilor, dar nu a vrut să pronunțe numele „oaspetelui” de noapte, scrie ziare.com.

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, potrivit unui cadru medical de la Spitalul de Urgență Constanța, potrivit aceleiași surse.

Ovidiu Silaghi a anunțat că se simte bine și joi a postat pe pagina sa de Facebook imagini din locul de pe Litoralul românesc în care se află. 

Fost membru PNL, apoi ALDE, parlamentar de Satu Mare, Ovidiu Silaghi a fost ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în 2007-2008 în Guvernul Tăriceanu (2004-2008), europarlamentar după aderarea României la UE, în 2007, ministru al Transporturilor în primul Cabinet Ponta - USL, în 2012. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă