Un fost ministru al Sănătății susține că Florin Cîțu și Klaus Iohannis vor transforma Ziua Națională într-o „petrecere COVID”

1 săptămână in urmă 11

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 14:02

62 citiri

Un fost ministru al Sănătății susține că Florin Cîțu și Klaus Iohannis vor transforma Ziua Națională într-o „petrecere COVID”

Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății din partea USR, critică decizia autorităților de a permite organizarea manifestațiilor și sărbătorirea zilei de 1 Decembrie.

Aceasta susține că, cu acest prilej, ”Florin Cîțu le face românilor cadou valul 5 al pandemiei”. Mai mult, adaugă că liderul PNL, alături de președintele Klaus Iohannis, vor transforma sărbătoara ”într-o petrecere covid”.

”De 1 decembrie, Florin Cîțu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei.

Nimic nu poate fi mai lipsit de patriotism decât să expui populația voit la risc de infecție cu virusul SARS-COV2 de dragul unor manifestări publice.

Între timp, în Europa de Vest, guvernele fie întăresc, fie dezbat întărirea măsurilor de protecție pentru a preveni un val 5 puternic.

Datele seci:

- Austria: rată de vaccinare completă cca 70% - intră în lockdown total pentru 3 săptămâni și face vaccinarea obligatorie de la anul.

- Germania: rată de vaccinare completă cca 67% - guvernele regionale cer vaccinare obligatorie.

- Olanda: rată de vaccinare completă cca 70% - guvernul vrea să elimine testarea din componența certificatului verde.

- România: rată de vaccinare completă cca 38% - guvernul permite evenimente cu 1.000 de persoane (vaccinate / trecute prin boală, în aer liber).

Ziua Națională este un prilej de sărbătoare, dar, în mod tragic, Florin Cîțu alături de Klaus Iohannis o vor transforma într-o „petrecere COVID”.

Iar la umbra scăderii temporare a numărului de cazuri și sub perdeaua de fum a formării noului FSN, legea certificatului verde s-a pierdut complet”, scrie Ioana Mihăilă pe Facebook.

Citeste si:

Cum și-au împărțit Iohannis, Cîțu și Flutur ministerele PNL

Împărțirea ministerelor PNL a provocat reacții vehemente în partid, Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Gheorghe Flutur fiind acuzați că și-au instalat apropiații în guvern, susțin surse...

Mihăilă și Voiculescu avertizează că lipsesc banii pentru salariile medicilor în decembrie. Ciolacu susține că nu vor fi probleme

Foștii ministri ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu au transmis joi, 18 noiembrie, că nu sunt bani pentru plata medicilor și acuză guvernul că ignoră inconștient această...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă