Un fost mare fotbalist dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: „E cea mai mare rușine din istoria clubului!”. Îi cere demisia lui Mario Nicolae

2 săptămâni in urmă 25

Dumitru „Țețe” Moraru (64 de ani), fost portar la Dinamo în perioada 1981-1989, s-a declarat îngrijorat de situația din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare” și i-a criticat pe cei din conducere.

Dinamo a coborât pe loc direct retrogradabil, după înfrângerea usturătoare suferită în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 1-4, în cadrul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1.

Fostul mare portar al lui Dinamo a analizat situația din cadrul clubului și a explicat ce ar însemna o posibilă retrogradare în Liga 2.

„Țețe” Moraru, dezamăgit de situația de la Dinamo

„E un dezastru acolo, e cea mai mare rușine din istoria clubului. În ultima perioadă s-au perindat oameni care au distrus Dinamo, n-au fost profesioniști nici antrenorii, nici cei din conducere, fiecare și-a văzut de treaba lui.

Dacă retrogradează, ar fi o mare rușine, un dezastru! I-au mai salvat suporterii, care au făcut lucruri minunate, dar s-au și implicat foarte mult la echipă, ceea ce nu știu dacă a ajutat.

Mă doare inima de ce se întâmplă! Cred că nu am mai fost la stadion de vreo 4 ani. Echipa joacă extraordinar de slab, poate la baraj să scape de retrogradare, mai sunt câteva etape, însă au meciuri foarte grele în continuare”, a spus Dumitru „Țețe” Moraru, potrivit GSP.

„Țețe” Moraru îi cere demisia lui Mario Nicolae

Fostul portar nu își explică schimbările făcute la nivelul băncii tehnice și îi cere demisia lui Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo.

„Nu pot să-mi dau seama cine conduce acolo. Cum să-l aduci pe Uhrin în locul lui Mulțescu și să-i dai un contract pe un an și jumătate cu 6.000 de euro salariu lunar? De unde vin banii ăștia? Oricum, mai bine că a plecat nea Gigi de-acolo, îi făcea rău.

Toți trebuie să-și dea demisia, în frunte cu Mario Nicolae, care a făcut prăpăd la toate echipele la care a fost!”, a spus fostul portar.

Fostul portar critică strategia lui Dinamo privind jucătorii tineri

Întrebat despre prestația lui Gudmund Kongshavn, portarul norvegian în vârstă de 30 de ani al lui Dinamo, „Țețe” Moraru a făcut referire la Academia lui Dinamo și strategia greșită a clubului în ceea ce îi privește pe juniori.

„A «impresionat» doar cu CFR, când au dat ăia numai pe el. Nu apăra de vreo 6 luni în Norvegia, știu foarte bine, pentru că urmăresc campionatul de acolo, unde am evoluat și eu doi ani. Nu a impresionat pe nicăieri. Iar lui Mitrovic îi dai 2.000 de lei salariu, normal că și-a depus memoriu băiatul.

S-a făcut cea mai mare greșeală cu promovarea tinerilor care au câștigat Youth League în 2019, nu s-a interesat nimeni de ei. Dinamo a pierdut cel puțin 15 juniori valoroși din acel lot!”, a mai spus „Țețe” Moraru.

The post Un fost mare fotbalist dă de pământ cu conducerea lui Dinamo: „E cea mai mare rușine din istoria clubului!”. Îi cere demisia lui Mario Nicolae appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă