Un fost jucător din Ștefan cel Mare este sigur că fanii din DDB nu pot conduce prea mult timp clubul: „Dacă nu erau, Dinamo nu ar mai fi existat de câteva luni. Dar au nevoie de ajutor substanţial”

1 lună in urmă 1

Fanii-acționari din programul DDB au avut câștig de cauză în procesul intentat de Pablo Cortacero și Alejandro Couto. Actuala conducere a clubului a câștigat procesul cu cei doi spanioli, care au susținut că au fost îndepărtați abuziv de la șefia grupări. În aceste zile, fanii continuă să strângă bani pentru obținerea licenței, iar datoria totală este în valoare de 1,2 milioane de euro.

Florin Bratu: „Dacă nu erau suporterii, Dinamo nu ar mai fi existat de câteva luni”

S-a întâmplat normalitatea care trebuia să se întâmple. Fanii dinamoviști, cei din proiectul DDB, care au pus suflet și au depus o muncă fantastică pentru a menține echipa pe linia de plutire, au reușit să câștige. Nu îl cunosc direct pe Pablo Cortacero ca să știu exact ce a promis. Am văzut ce s-a scris în presă și am auzit declarațiile lui atunci când a venit în România. Atâta timp cât nu poți conduce clubul și nu poți investi într-un club de renume ca Dinamo, e complicat ca lumea să mai aibă încredere în tine. Suporterii au fost aici, i-au ajutat pe jucători și au menținut clubul, altfel nu ar mai fi existat de câteva luni.

Aici este marea problemă, lucrurile nu vor putea merge la nesfârșit așa. Suporterii au nevoie de cineva, cu o susținere mai mare. Dinamo este un club mare. Dacă vrei să faci performanță, Dinamo necesită bani foarte mulți. Cred că au nevoie de un ajutor substanțial, oameni potenți financiar, persoane fizice, care ar putea face asta la Dinamo. Lumea ezistă să vină acum la Dinamo, dar trebuie să sperăm, cei care ținem cu Dinamo, chiar și cei care susțin alte echipe. Dinamo este un bun național, care în trecut a adus foarte multe satisfacții. Oameni adevărați și potenți financiar ar putea ajuta Dinamo la greu. Atunci vezi unitate de grup și sper să se întâmple asta.

Lumea ezistă să vină acum la Dinamo, dar trebuie să sperăm, cei care ținem cu Dinamo, chiar și cei care susțin alte echipe. Dinamo este un bun național, care în trecut a adus foarte multe satisfacții. Oameni adevărați și potenți financiar ar putea ajuta Dinamo la greu. Atunci vezi unitate de grup și sper să se întâmple asta.

Florin Bratu

VIDEO. Florin Bratu: „A fost premeditat totul cu mitraliera. Dacă dădeam gol la cealaltă poartă, nu o făceam”

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR Cluj a dominat-o pe FCSB în campionat în ultimii ani, dar asta nu-i tot. Capitolul la care Neluţu Varga l-a surclasat pe Gigi BecaliSurpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru derby-ul cu FCSB

Reacția lui Marcel Ciolacu, după ce a fost surprins cu banii la vedere

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă