Un fost jucător din Bundesliga, arestat pentru trafic de droguri "în stil mare"

1 lună in urmă 3

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Fost internațional U21 german, Mustafa Kucukovic a făcut primii pași în fotbal la juniorii lui Schalke 04, iar între 2004 și 2007 a fost sub contract cu fosta campioană din Bundesliga, Hamburger SV. Conform Football 24 News, Kucukovic și complicele său în vârstă de 29 de ani au fost reținuți după ce ar fi vândut aproximativ 300 de kilograme de droguri de risc și mare risc.

Mustafa Kucukovic, fost atacant în Bundesliga, a fost arestat pentru trafic de droguri

Se pare că poliția ar fi intrat pe fir în urmă cu câteva luni, însă abia acum un judecător a emis un mandat de arestare pe numele lui Mustafa Kucukovic și al celuilalt bărbat. Investigatorii au găsit într-un apartament din Hamburg al celor doi peste 20.000 de mii de euro, mai multe telefoane mobile și sute de cartele SIM.

Infractorii foloseau un sistem de mesagerie criptat și considerau că sunt la adăpost în fața poliției. Însă autoritățile germane au fost cu un pas înainte și s-au infiltrat în acea aplicație în urmă cu un an, scoțând la iveală peste 20 de milioane de conversații de la 60.000 de persoane.

În 2007, Kucukovic ajungea la 1860 Munchen, iar un an mai târziu începea un adevărat periplu european. Grenoble (Franța), SönderjyskE (Danemarca) și Olympiakos Nicosia (Cipru) au fost echipele la care a mai evoluat fostul atacant înainte de a se întoarce în Germania și de a se retrage din activitate în 2017, de la formația de amatori Hamm United FC.

19 meciuri și un gol a marcat Mustafa Kucukovic pentru Hamburger SV55 de partide, 7 reușite și 2 assist-uri sunt cifrele fostului atacant în liga a doua germană Etichete: trafic de droguri , mustafa kucukovic , fotbalist bundesliga arestat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă