Un fost jucător de la Arsenal Londra i-a distrus pe șefii „tunarilor” în câteva secunde: „Cum e posibil așa ceva?” Întrebarea la care nu există un răspuns logic

3 săptămâni in urmă 17

Fostul mare jucător al lui Arsenal Londra, William Gallas, este dezamăgit de aducerea lui Ben White pentru o sumă mai mare decât cea plătită de Manchester United pentru conaționalul său, Raphael Varane, celor de la Real Madrid.

„Diavolii roșii” le-au plătit celor de pe Santiago Bernabeu 50 de milioane de euro pentru campionul mondial francez, dintre care 10 milioane de euro în bonusuri de performanță, o sumă cu cu 10 milioane de euro mai mică decât cea achitată de Arsenal.

William Gallas nu înțelege de ce Arsenal i-a plătit lui Brighton 60 de milioane de euro pentru fundașul Ben White

Fostul star al lui Brighton a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu gruparea de pe Emirates, după ce l-a impresionat pe managerul Mikel Arteta în perioada petrecută sub formă de împrumut la Leeds și după evoluțiile excelente pentru echipa „pescărușilor” din sezonul 2019-2020. Suma de transfer a fost una uriașă: 60 de milioane de euro.

William Gallas, fost jucător al „tunarilor”, a pus sub semnul întrebării logica de transfer a celor de la Arsenal, după ce rivala Manchester United a reușit să îl aducă pe campionul mondial Raphael Varane, de la Real Madrid, pentru o sumă mai mică de bani.

„Este dificil pentru mine să înțeleg de ce Arsenal a cheltuit 60 de milioane de euro pentru un jucător care încă trebuie să demonstreze că poate ajunge un fotbalist de top și în același timp Manchester United poate să dea 50 de milioane de euro pe Varane.

Trebuie să îmi explicați cum este posibil așa ceva. Varane este o clasă diferită în comparație cu Ben White. Nu poți să îl compari pe Ben White cu Varane, îmi pare rău. Nu este posibil așa ceva! El vine de la Real Madrid, nu de la Brighton, cu tot respectul pentru Brighton”, a spus fostul mare fundaș al Franței.

The post Un fost jucător de la Arsenal Londra i-a distrus pe șefii „tunarilor” în câteva secunde: „Cum e posibil așa ceva?” Întrebarea la care nu există un răspuns logic appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă