Un fost internațional sună alarma în „Ștefan cel Mare”: „Mi-e ca Dinamo să nu se desființeze! Jucătorii sunt de vină. Toți care nu fac față și nu dau randment, să plece!”

5 zile in urmă 25

Fostul internațional Ionel Ganea deplânge situația în care a ajuns Dinamo și spune că vinovați pentru situația tragică din clasament sunt exclusiv jucătorii, care ar trebui să plece singuri în momentul în care simt că nu fac față.

Ionel Ganea este de părere că Dinamo este pe penultima poziție a clasamentului deoarece jucătorii nu se concentrează atât cât ar trebui. Fostul internațional susține că Mircea Rednic nu poate fi acuzat de nimic, după ce elevii săi au ratat victoria în ultimele secvențe atât în meciul cu UTA, cât și în cel împotriva Rapidului.

Ionel Ganea se teme că Dinamo ar putea ajunge să se desființeze și să fie nevoită să o ia de la capăt, din eșaloanele inferioare.

Ionel Ganea analizează situația de la Dinamo

Dinamo este penultima în clasamentul Ligii 1, iar Ionel Ganea este de părere că jucătorii sunt principalii vinovați pentru numărul mic de puncte. Fostul atacant al „câinilor” îl apără pe Mircea Rednic, despre care spune că poate controla lucrurile doar până într-un punct, din care trebuie să intervină și mentalitatea fotbalistului.

„Mi-e ca Dinamo să nu se desființeze, să dispară de pe radarul României, cum a fost și Petrolul, și U Cluj. Cine e de vină? Antrenorul? Nu, jucătorii! Jucătorii sunt de vină. Nu știu să comunice, să gestioneze rezultatul. Ce să mai fac eu, ca antrenor? Trebuie să vină puțin și de la jucător, nu? E Sorescu acolo lider, mai sunt câțiva cu experiență. Dacă cu vorba bună nu merge, trebuie și alte medote.

Ține foarte mult de concentrare. Și jucătorii tineri, care au crescut acolo, știu ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Nu au de ce să se plângă. Dacă se plâng, atunci să se ducă la șah. Fotbalul e un sport pentru bărbați, nu pentru muieri. Dinamo are o istorie, un palmares. Ei ce trebuie să facă? Să le apere, să le ducă mai departe! Dar, în sus, nu în jos! Înseamnă că jucătorii nu sunt profesioniști, să se ducă la alte echipe. Toți care nu fac față și nu dau randment, să plece! Singuri, nu să aștepte să îi dea afară”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.

The post Un fost internațional sună alarma în „Ștefan cel Mare”: „Mi-e ca Dinamo să nu se desființeze! Jucătorii sunt de vină. Toți care nu fac față și nu dau randment, să plece!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă