Un fost internațional e categoric după România - Germania: „Asta e problema românului, crede că e rupt din stele și că e miezul!”

1 lună in urmă 4

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021, 12:15 / Actualizat marti, 30 martie 2021 12:26

Viorel Moldovan, fost internațional și antrenor secund al României, a comentat înfrângerea României cu Germania, 0-1, din preliminariile CM 2022.

Armenia - România, miercuri, ora 19:00, preliminarii CM. 2022. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PRO X

Fost antrenor la Petrolul, Moldovan este de părere că între naționala lui Mirel Rădoi și Germania, și că doar intervențiile lui Florin Niță au făcut ca scorul să nu ia amploare.

„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar, vai, ce diferență! Ce nivel au când rup ritmul! Despre ce vorbim?! Goretzka alerga cu 2-3 în spate!

E alt nivel,  e altă structură,  o altă filosofie. Clasă! Nu sunt supărat că nu am reuşit să obţinem un rezultat pozitiv, nici nu mă aşteptam la acest lucru. Până la urmă, e un super rezultat! E diferenţă, trebuie să recunoaştem. 

Văd anumite comentarii nerealiste, că nu e diferenţă mare. Măi, oameni buni, opriţi-vă și analizaţi-vă! Asta e problema românului, crede că e rupt din stele și că le ştie pe toate! Că e miezul. Nu ne putem compara cu Germania în momentul de faţă! 

Avem nivelul nostru şi suntem pe un drum bun.  E o generaţie interesantă, un selecţioner care vrea să schimbe filosofie. Îşi asumă anumite riscuri, dar diferenţa e enormă. Felicitări şi bravo lui Niţă! Dacă nu era Niţă, Germania ne dădea tocăniţă!”, a spus Viorel Moldovan la Look Sport.

VIDEO „Cum ți se pare actuala generație de la echipa națională?” Răspunsul sincer al lui Alexandru Bourceanu

Citește mai multe știri despre naționala României

România schimbă din nou hainele » Echipament inedit contra Armeniei: déjà vu de pe vremea când Rădoi era pe teren

Rădoi vrea să reinventeze fotbalul » Nicio mare echipă națională din ultimii 30 de ani nu și-a permis acest lux!

Playtech: BOMBĂ! Soțul Corneliei Catanga continuă scandalul cu Gigi Becali. L-a umilit public, fără milă: „Îți place să arunci cu bani doar...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă