Un fost internațional debordează de optimism: „Dacă rămâne Mirel Rădoi, ne calificăm la EURO 2024!”

2 săptămâni in urmă 20

Dănuț Lupu (54 de ani), fost mijlocaș al echipei naționale de fotbal a României, este de partea lui Mirel Rădoi și a transmis că ar fi bine ca acesta să rămână pe banca primei reprezentative.

După ultimele meciuri din cadrul Grupei J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, 0-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein, contractul selecționerului Mirel Rădoi a expirat, iar Federația Română de Fotbal are misiunea de a numi pe altcineva în fruntea băncii tehnice a primei reprezentative.

Dănuț Lupu este de părere că Federația Română de Fotbal ar trebui să îi acorde continuitate lui Mirel Rădoi.

Dănuț Lupu cere continuitate pentru Mirel Rădoi la echipa națională: „Dacă rămâne, ne calificăm la EURO 2024!”

Totodată, fostul fotbalist este convins că România se poate califica la Campionatul European din 2024 cu Mirel Rădoi pe banca tehnică.

„Părerea mea e că poate ar trebui ca selecționerii să primească mai multă continuitate, pentru că e greu să faci o echipă națională atât timp cât te întâlnești de vreo 4 ori pe an cu jucătorii și timpul de pregătire înaintea jocurilor e de vreo 3-5 zile. La cum am arătat în ultima vreme, Rădoi ar trebui să rămână, dar noi românii nu avem răbdare. Vrem rezultate dacă se poate chiar și mâine. Dar nu ținem cont că e o generație nouă, cu mulți jucători tineri.

Dacă toată lumea te critică și nu ți se acordă încredere, e mai greu să îți dorești să rămâi. L-a lăudat cineva în toată perioada asta? Jucătorii nu pot să spun că sunt extraordinari, dar cu ei trebuie să mergem înainte. Ne lipsește un lider, care să poată să decidă un meci de unul singur. Eu cred că dacă rămâne Rădoi, cu prestațiile pe care le-am avut în ultimele 3 jocuri, 99 % ne calificăm la EURO 2024!”, a spus Dănuț Lupu, potrivit realitateasportiva.net.

The post Un fost internațional debordează de optimism: „Dacă rămâne Mirel Rădoi, ne calificăm la EURO 2024!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă