Un fost internațional critică decizia lui Rădoi: „Pentru el nu e bine că a rămas!”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021, 11:13 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 11:22

Mirel Rădoi va continua pe banca echipei naționale, chiar dacă după 2-3 cu Armenia a spus că se gândește la demisie, însă decizia lui și a Federației nu este văzută cu ochi buni.

Gabi Balint, fost internațional, a analizat decizia lui Rădoi și spune că pentru acesta ar fi mai bine dacă ar pregăti o echipă de club.

„Pentru Rădoi nu e bine că a rămas! Pentru el era bine să preia o echipă de club. Probabil are niște idei moderne, dar pentru el nu e timp. Probabil că va pleca în toamnă”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Nu a fost vorba de o dorință de a pleca. Mirel a fost mai mult decât corect, a zis că acceptă orice decizie a Federației și că face asta pentru bine echipei naționale. Este un băiat corect, cinstit. Concluzia e una singură, îl susținem în continuare. Trebuie să își facă ei o analiză, mă refer la oamenii din staff, să i-o dea lui Mirel, el să o sintetizeze și să o analizăm împreună, să reparăm tot ce s-a stricat.
 - Mihai Stoichiță, la Fotbal Club, pe Digi Sport

VIDEO Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Adrian Porumboiu, atac devastator la adresa FRF: „Sunt la fel ca politicienii, impostori! De acolo pleacă toată buba”

Daniel Oprița, reacție dură după eșecul din Armenia: „N-aveau voie să ne dea gol! Nu poți să păstrezi un rezultat?”

Playtech: ANUNȚUL zilei! Ce se întâmplă cu programul magazinelor, după aglomerările CRUNTE din cauza restricțiilor! Ce s-a DECIS


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă