Un fost internațional abia așteaptă inaugurarea Stadionului Steaua: „Am jucat și pe Bernabeu, dar când intram pe Ghencea, îmi tremurau «bețele»!”

1 săptămână in urmă 24

Florin Cernat este nerăbdător să vadă cum va arăta noul stadion Steaua, de îndată ce publicul va avea acces din nou la evenimentele sportive. Fostul internațional și-a amintit de presiunea pe care arena din Ghencea o punea pe umerii jucătorilor și consideră acest aspect ca fiind unul unic în România.

Ex-atacantul lui Dinamo Kiev afirmă că pe niciun stadion din lume nu a avut emoții precum a avut pe cel al Stelei, în vremea în care cele două formații s-au întâlnit în grupele UEFA Champions League.

Florin Cernat, amintiri emoționante din Ghencea: „Am jucat și pe Bernabeu, dar când intram acolo, îmi tremurau «bețele»!”

Înfruntarea a avut loc pe 22 noiembrie 2006 și a fost decisivă pentru locul 3, care ducea în primăvara Cupei UEFA, din grupa E, din care mai făceau parte Real Madrid și Lyon. Cernat și Nicolae Dică au înscris în remiza din Ghencea, din urmă cu aproape 15 ani, scor final 1-1.

„Săptămâna trecută mai vorbeam cu nea Ando și vorbeam de emoții pe stadion. M-a întrebat cineva unde am avut cele mai mari emoții. Am jucat și pe Bernabeu și pe o grămadă de stadioane mari, nu știu de ce, dar nicăieri nu aveam emoții cum aveam când intram pe Ghencea.

Nu știu ce are stadionul ăla. Și când am jucat cu Dinamo Kiev și am dat golul ăla. Îmi tremurau «bețele», nu știu de ce. Aveam emoții. Era ceva cu stadionul ăla, pentru mine, nu știu ce”, a declarat Florin Cernat pentru as.ro.

Florin Cernat și că de multe ori a fost aproape de a semna cu Steaua, la insistențele nașului său Mihai Stoica, însă alegerea lui a fost mereu alta. „Nașul a vrut de mai multe ori să mă aducă acolo, dar a fost alegerea mea să nu merg acolo. Respect Steaua, pentru mine este un club mare, dar a fost alegerea mea să nu merg acolo”.

 

 

The post Un fost internațional abia așteaptă inaugurarea Stadionului Steaua: „Am jucat și pe Bernabeu, dar când intram pe Ghencea, îmi tremurau «bețele»!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă