Un fost inspector din Primaria Cluj Napoca nu poate justifica o avere de 500.000 de euro

1 lună in urmă 1

Un fost inspector de la Primaria Cluj Napoca a intrat in vizorul Agentiei Nationale de Integritate dupa ce nu a putut justitica o avere de 500.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existenta unei diferente nejustificate de aproximativ 500.000 euro (constand in suma de 387.294 euro si suma de 631.906 lei), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Narcisa Elena Pop, fost inspector in cadrul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, in perioada 1 iulie 2007 - 31 decembrie 2016.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de catre Narcisa Elena Pop.

De asemenea, Agentia Nationala de Integritate a sesizat si Agentia Nationala de Administrare Fiscala cu privire la posibile indicii privind incalcarea legislatiei fiscale in ceea ce priveste vanzarea unui imobil la pretul de 27.800 euro, pretul incasat fiind de 39.400 euro.

Mai puteti citi:

Descoperirea facuta de o firma de asigurari in cazul unei masini arse in timpul unei nunti. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs. Nu pot sa cred ca nici pana acum nu s-au luat masuri"Valurile de frig care au lovit recent, provocate de anomalii ale vortexului polar. Temperaturi mai ridicate in unele parti din Groenlanda si Alaska, decat in TexasNaomi Osaka a facut instructie cu Serena Williams si e prima finalista de la Australian OpenBitcoin a mai doborat un record. Urmeaza o parte urata
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă