Un fost fotbalist promovat de Cosmin Olăroiu s-a apucat de videochat, după ce jocurile de noroc i-au distrus cariera: „Visam că voi juca în Liga Campionilor”

1 lună in urmă 27

Ionuț-Andrei Mihai (33 de ani), fost junior la FC Național și Rapid, a găsit curajul să vorbească deschis despre problemele care i-au distrus cariera de fotbalist.

Fostul atacant a evoluat la CS Alexandria, CS Predeal, Inter Gaz, Ceahlăul, CS Snagov și CS Buftea, după ce a trecut pe la grupele de juniori de la FC Național și Rapid.

De asemenea, Ionuț-Andrei Mihai are în palmares și trei selecții la reprezentativa U17 a României.

Un fost fotbalist promovat de Cosmin Olăroiu s-a apucat de videochat, după ce jocurile de noroc i-au distrus cariera

Deși Cosmin Olăroiu pusese ochii pe el în vremea junioratului, Ionuț Mihai s-a lăsat de fotbal și a mers pe drumul greșit al jocurilor de noroc și nu numai. Ulterior, a ajuns să facă videochat.

„În urmă cu 20 de ani, când, copil fiind, Cosmin Olăroiu mă lua să mă antrenez alături de prima echipă a lui FC Național, îmi imaginam că voi juca în Liga Campionilor și la un Campionat Mondial, nicidecum că voi ajunge să povestesc despre «performanțele» la jocuri de noroc, videochat și alte lucruri care dor.

După perioada de la Alexandria, doamna Anamaria Prodan îl suna zilnic pe tatăl meu pentru a semna cu dânsa. La 16 ani, eram vedeta echipei. Nu era cunoscută atunci și am ales altceva. Dinu Gheorghe mi-a spus că Răzvan Lucescu mă vrea la Brașov, dar printr-o conjunctură nefavorabilă, am ajuns la Predeal. Acolo, singura mea performanță notabilă a fost cucerirea unei ospătărițe foarte frumoase (n.r. – râde)”, a povestit Ionuț-Andrei Mihai, pentru Digi Sport.

  • 45 de goluri în 87 de meciuri a reușit Ionuț Mihai în total, în Liga 3

A mers pe calea jocurilor de noroc 

În sezonul 2008-2009, Ionuț-Andrei Mihai a promovat alături de Ceahlăul Piatra Neamț în Liga 1, însă nu a prins vreun meci la acest nivel. Ulterior, recunoaște el, s-a refugiat în jocurile de noroc.

„S-au plătit bani frumoși pe mine. Trebuia să fie rampa de lansare către visul meu, dar a fost începutul sfârșitului. Am jucat la Liga 2, dar relația cu Florin Marin, antrenorul de atunci, nu era foarte bună și dintr-o dată nu mi-a mai dat nicio șansă.

M-am refugiat în jocuri de noroc, iar totul a culminat cu furtul de pe cardul fostului meu coleg, Marius Burlacu. Am fost trimis la echipa a doua și, chiar dacă dădeam goluri pe bandă rulantă, nu am mai revenit niciodată la prima echipă, în Liga 1”, a explicat Ionuț-Andrei Mihai.

Ionuț-Andrei Mihai s-a apucat de videochat

După ce s-a lăsat de fotbal, Ionuț Mihai a plecat la muncă în străinătate, însă nu a fost mulțumit de partea financiară, așa că a ales să intre în lumea videochat-ului, unde câștiga mai bine decât în fotbal.

„Se auzise că făcusem ceva rău la Ceahlăul și toți se fereau de mine. Am mai jucat la Buftea și din nou la Snagov și m-am lăsat. În 2015, am vrut să revin, am dat probe la Rapid și FC Argeș, dar nu s-a materializat nimic.

Așa că am ales să plec să lucrez in Anglia, dar munca era grea și prost plătită, iar eu aveam nevoie de mulți bani pentru a-mi întreține dependența deja instalată de jocuri de noroc. M-am întors în România și am întrat în lumea videochat-ului și a banilor nemunciți. Câștigam mai bine decât din fotbal, dar în loc să fiu în direct la televizor o dată pe săptămână, eram live în fiecare zi pe un ecran mai mic”, a povestit fostul fotbalist.

Sursă foto: Digi Sport

The post Un fost fotbalist promovat de Cosmin Olăroiu s-a apucat de videochat, după ce jocurile de noroc i-au distrus cariera: „Visam că voi juca în Liga Campionilor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă