Un fost fotbalist din Liga 1 a recunoscut în emisiunea lui Ștucan: „Am primit bani să o încurcăm pe Dinamo, apoi pe Rapid”

3 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, 11:50 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 12:20

Răzvan Farmache (43 de ani), fostul fundaș dreapta de la Rocar, Sportul Stundețesc sau Farul, a fost invitat joi dimineață la GSP Live, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre episoadele acumulate de-a lungul carierei sale.

Farmache, o figură inconfundabilă în fotbalul românesc din prima parte a anilor 2000, a recunoscut că echipele la care a evoluat au fost stimulate financiar la un moment dat pentru a face jocurile granzilor bucureșteni. Pe rând, Farmache a beneficiat de „atenții” primite dinspre Rapid și Steaua.

 „O echipă m-a refuzat din acest motiv”

SPANIA

Un fotbalist spaniol dezvăluie că e bisexual: „O echipă m-a refuzat din acest motiv”

Răzvan Farmache recunoaște: „Am primit bani să o încurcăm pe Dinamo, apoi pe Rapid”

„Da, s-a întâmplat de două ori să luăm astfel de prime. Prima oară s-a întâmplat la Sportul, apoi la Farul. Când eram la Sportul, am primit bani să o încurcăm pe Dinamo. Nu de la Becali, de la Rapid! 

Apoi, am încurcat Rapid în Giulești, eram la Farul. (...) Mai erau cinci sau șase etape până la terminarea campionatului. Ni s-a promis o primă suplimentară, știam de unde vin banii. Am încurcat Rapidul, am făcut egal. A trecut Steaua pe primul loc și a și câștigat campionatul. Au venit banii, dar noi oricum jucam pentru noi, jucam pentru puncte”, a spus Farmache, în platoul GSP Live.

Răzvan Farmache: „La Sportul, eram premiați cu paltoane sau telefoane”

Pe parcursul emisiunii, Farmache a vorbit și despre relația pe care a avut-o la Sportul cu Vasile Șiman, controversatul patron al „studenților”. 

„Nu, n-am fost niciodată premiați cu murături de Șiman. Dar am fost premiați cu paltoane sau telefoane. 

 „Am primit bani să o încurcăm pe Dinamo, apoi pe Rapid”

Imagine de arhivă cu Răzvan Farmache / Sursă foto: GSP

Am primit și un costum. Mai mergeam prin cantonamente în Turcia și ne spunea că trebuie să fim îmbrăcați la fel. Eliminaserăm o echipă bună, parcă pe FC Brașov, și am primit un palton, apoi am eliminat-o și pe FC Argeș și am primit un Nokia 3310, care era 300 de dolari pe atunci. Am mai primit combine audio de muzică după ce am scos-o pe Oțelul”, a rememorat Farmache, la GSP Live. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV De ce nu revine Victor Pițurcă în antrenorat: „Nu mă interesează salarii de 20.000 de euro!” + Ce ofertă a refuzat recent

EXCLUSIV „Să stea în cap și să câștige!” » Mesaj dinspre Generația de Aur: „Ce a făcut Rădoi e o mare greșeală”

Playtech: BOMBĂ! Sora lui Petrică Mâțu Stoian, mărturisire sinceră despre relația artistului cu Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă