Un fost finalist de la Australian Open l-a dezamăgit crunt pe Victor Hănescu: „Nu a schițat niciun gest, a întors capul!”

1 lună in urmă 2

Articol de - Publicat duminica, 04 aprilie 2021, 09:54 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 10:22

Victor Hănescu (39 de ani, fost număr 26 ATP) a fost invitat la începutul lunii martie la GSP Live, unde a făcut o incursiune prin cariera sa și experiențele inedite trăite în cei 17 ani petrecuți în circuit. 

Dacă Federer sau Nadal l-au impresionat pe Hănescu, nu același lucru se poate spune despre francezul Jo-Wilfried Tsonga (35 de ani), ex-finalist la Australian Open, ajuns în 2012 pe locul 5 în clasamentul ATP. Hăne a povestit în direct un episod care i-a provocat un gust amar. 

Hănescu: „Când am ajuns în dreptul lui, Tsonga a întors capul”

„Tsonga, de exemplu, nu mi-a plăcut! Mi-aduc aminte și acum. Eram cu Horia Tecău într-un mall, ne-am întâlnit cu Tsonga. Eram pe o scară rulantă, noi urcam, el cobora. Și ne știam cu el, atât Horia, cât și eu. El venea din față și nu a schițat niciun gest! Când am ajuns în dreptul lui, a întors capul, s-a uitat în altă parte. Nici nu ne-a salutat!

Sunt sportivi care la televizor e clar că nu arată… Nu îi poți cunoaște foarte bine. Și mai sunt sportivi care îți pot lăsa o impresie ciudată la TV, dar ei să fie foarte ok în viața de zi cu zi. Până la urmă, fiecare alege să fie cum vrea. Dar mi s-a părut ciudat, pentru că eram colegi acolo, ne știam din vestiar și nu saluți un coleg?! Mi s-a părut destul de urât”, a declarat Victor Hănescu, în direct la GSP Live. 

Monfils e un băiat de treabă, e diferit. E mult mai relaxat, mult mai plăcut în a vorbi cu oricine. Nu pot spune că toți francezii sunt aroganți - Victor Hănescu, la GSP Live

Tsonga și Victor Hănescu s-au întâlnit de două ori în circuit, ambele meciuri soldându-se cu victoria francezului: în 2008, la Adelaide (6-3, 4-6, 7-5), și în 2014, la Dubai (6-2, 6-4).

Federer și Nadal mi s-au părut destul de prietenoși, sau cel puțin interesați: «Salut, bă, Hănescu, ești din România. Ce faci, cum ești?». Alții erau mai reticenți. Francezii nici nu se uitau la tine - Victor Hănescu, la Antena Sport

Vezi și alte știri din intervenția lui Victor Hănescu la GSP Live:

EXCLUSIV Victor Hănescu spune în premieră un episod cu Rafael Nadal: „Asta arată caracterul lui” + „Nu-mi imaginam că un om poate face așa ceva”

EXCLUSIV Victor Hănescu, dezvăluiri tari de la primul meci cu Federer: „Bă, parcă nu-i atât de speriat!” + lovitura care l-a uimit încă de la încălzire

Playtech: Oana Roman a fost ȘOCATĂ! După celebra replică „ai mâncat 3 felii de pizza”, Isa a scos o nouă PERLĂ în direct la TV. Fiica lui Petre Roman a amuțit când a auzit-o


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă