Un fost deputat reclama o poluare masiva in Bucuresti: "A fost cea mai nenorocita noapte din an. Nu deschideti geamul"

1 lună in urmă 10

Fostul deputat Cornel Zainea sustine, pe pagina sa de Facebook, ca in noaptea de vineri spre sambata s-a inregistrat o poluare masiva in zona Bucuresti.

"A fost cea mai nenorocita noapte din acest an. Poluare imensa, toti senzorii pe rosu. Si peste toate acestea, vedem in graficul 2 cum hidrogenul sulfurat, acea putoare de la groapa de gunoi a atins si ea valoarea maxima admisibila legal. 0.012 ppm, desi mirosul se simte de la 0.0005 ppm. Infernal", a scris Zainea, pe Facebook.

Fostul deputat a mai aratat ca lista cu marii poluatori intocmita de fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, era un punct de pornire pentru identificarea surselor de poluare.

"Garda de mediu ar fi trebuit sa ia toti operatorii economici la rand si sa faca verificari la sange. Gropi de gunoi, incineratoare, CET-uri, fabrici de ciment, tot. De la cel mare la cel mai mic. Nu s-a mai intamplat insa nimic. Ba chiar multe firme s-au plans ca au fost adaugate prostesc pe lista, semn ca demersul a fost doar de fatada. NU deschideti geamul. Altfel veti simti cum miroase un stat capturat de interese meschine. Un stat care ne-a luat pana si dreptul la aer", a mai scris Cornel Zainea, pe Facebook.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!


Citeste si:

Drula, despre discutiile cu sindicalistii de la metrou: Nu exista niciun fel de acord. Ce au prezentat ca un rezultat al unor negocieri sunt, de fapt, cerintele dumnealorTestul care depisteaza in 20 de secunde infectia Covid-19, aprobat in Marea BritaniePedeapsa exemplara pentru ucigasul unei romance din Republica Dominicana. Criminalul a incercat sa-i convinga pe judecatori ca tanara s-a sinucisUnii europarlamentari din comisia pentru transporturi cer renuntarea cat mai rapida la ora de varaRomanul care creste bizoni pentru carne. Pretul impresionant al produsului cu doza mica de colesterol si continut mare de fier
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă