Un fost coleg de la Dinamo face dezvăluiri despre Ștefan Radu: „Nici în vizită nu mai vine în România”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021, 16:16 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 16:25

Cristi Pulhac (36 de ani), fost coleg cu Ștefan Radu la Dinamo, a explicat care sunt motivele pentru care fundașul lui Lazio nu mai vrea să audă de România. 

Sâmbătă, 3 aprilie, Ștefan Radu a jucat cea de-a 402-a partidă în tricoul lui Lazio. L-a depășit pe Giuseppe Favalli în topul jucătorilor cu cele mai multe prezențe în tricoul biancocelest.

„El nici în vizită nu mai vine în România. A acceptat și și-a luat viața în piept. Acolo a rămas, nu-l mai interesează. A luat decizia corectă. Tot timpul a luat decizia bună pentru el și familie. Nu a plecat de la Lazio, deși sunt convins că a avut oferte, dar nu le-a activat. 

Mi-aduc aminte și acum de ziua aia când a plecat, în vestiar. Eu făceam tot timpul glume cu el. El nu știa nicio limbă străină. Dar, după 8-9 luni am vorbit cu el și am sesizat că deja începuse să vorbească bine”, a declarat Cristi Pulhac, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

Ștefan Radu nu mai joacă de 8 ani la națională

Ștefan Radu nu mai joacă la națională de opt ani. Ultima întâlnire printre "tricolori" a fost în 2013, 2-2 cu Ungaria. Are doar 13 selecții la echipa națională. Foștii selecționeri ai României au încercat să-l convingă pe „Fane” să revină sub tricolor, fără succes însă.

VIDEO Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: "Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu!

Citește și alte știri despre Ștefan Radu:

Ștefan Radu și gestul său, în ziua recordului » A refuzat banderola de la Immobile! Reacțiile colegilor

Reverență pentru Ștefan Radu din partea suporterilor lui Dinamo: „Într-o zi te vei întoarce acasă, unde toți te iubim”

Playtech: Ce a putut să îi facă Simona Halep unei sportive! Dezvăluirea INCREDIBILĂ făcută de antrenorul rivalei. I-a făcut probleme GRAVE


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă