Un fost campion cu FCSB le face în ciudă tricolorilor lui Mirel Rădoi, înainte de Macedonia de Nord – România: „Sper că o să pierdeți!”

1 lună in urmă 37

Daniel Georgievski (33 de ani), fost fundaș dreapta la FCSB cu dublă cetățenie, macedoneană și australiană, a prefațat meciul dintre Macedonia de Nord și România și le-a transmis elevilor lui Mirel Rădoi că speră să piardă.

Macedonia de Nord și România se întâlnesc miercuri, 8 septembrie, de la ora 21:45, la Skopje, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Partida se va disputa pe Stadionul National Arena Toshe Proeski din Skopje și va fi transmisă în direct pe Pro TV, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Fost jucător la FCSB în perioada iulie 2012 – iulie 2014, Daniel Georgievski are în palmares trei trofee alături de echipa patronată de către Gigi Becali: două titluri de campion și o Supercupă a României.

Daniel Georgievski speră ca România să piardă meciul cu Macedonia de Nord

Daniel Georgievski a vorbit despre starea gazonului de la Skopje, dar și despre adversarii României.

„Cred că e un dezanvantaj pentru ambele echipe, deoarece Macedonia și România au jucători tehnici. E mare păcat pentru că jucăm acasă și puteam profita de asta.

Igor Angelovski a readus o anumită mentalitate la echipa națională și primul lucru pe care l-a făcut a fost să îl readucă pe Goran Pandev, care a venit și a ajutat foarte mult Macedonia cu golurile sale și nu numai prin prezență. Echipa U21 a fost, de asemenea, la Campionatul European, iar mulți dintre ei fac parte acum din prima echipă. E o generație foarte bună, poate cea mai bună din istoria țării noastre, iar calificarea la Campionatul European demonstrează asta.

Va fi un meci foarte interesant. Nu știu ce trebuie să facă România ca să câștige la Skopje. Eu sper că o să pierdeți! Va fi un meci extrem de greu și echilibrat”, a spus Daniel Georgievski, potrivit Fanatik.

The post Un fost campion cu FCSB le face în ciudă tricolorilor lui Mirel Rădoi, înainte de Macedonia de Nord – România: „Sper că o să pierdeți!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă