Un fost antrenor de la FCSB nu știe dacă echipa lui Gigi Becali își va reveni după criza COVID-19: ”E un moment de răscruce!”

2 months ago 4

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Andrei MironDarius OlaruFlorin Tănase și Iulian Cristea sunt cei patru fotbaliști infectați, ultimii trei descoperiți astăzi, după o testare efectuată la Timișoara.

Mirel Rădoi: ”Sezonul european e pus în pericol!”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, se teme nu doar pentru meciul din Serbia, ci și pentru viitorul celor de la FCSB în acest sezon.

”FCSB nu are un lot numeros. Banca de rezerve nu era la nivelul valoric al titularilor. Acum chiar nu va fi deloc o partidă ușoară pentru ei în Serbia. Și nu va fi ușor nici în perioada următoare, în campionat. Vor trebui să stea pe platformele de scouting. Nu e o situația ușoară.

Îl au pe Pintilii în Serbia. E și Bogdan Vintilă. Sezonul european e pus în pericol”, a zis antrenorul, la Digi Sport Special.

”E un moment de răscruce pentru FCSB!”

Rădoi a continuat și a zis că FCSB ar putea suferi crunt în următoarea perioadă. Totuși, selecționerul speră că echipa lui Gigi Becali se va mobiliza, la fel ca rivala CFR Cluj.

”Și propria investiție e pusă în pericol, la fel și cota jucătorilor. E un moment de răscruce pentru FCSB, sper să treacă cu bine. Avem nevoie și pentru echipa națională de meciuri internaționale ale jucătorilor. Așa pot crește, așa pot căpăta experiență.

Să sperăm că echipa se va monta senzațional, la fel ca CFR Cluj când a fost în această situație”, a mai spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a pregătit-o pe FCSB în 2015/2016 Etichete: mirel radoi , fcsb , backa topola-fcsb , fcsb coronavirus
Read Entire Article
Powered By Seo Tools