Un fost antrenor de la Dinamo nu e impresionat de situația în care a ajuns clubul: ”A retrogradat Juventus. Acum ce să facem?”

4 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

În prezent antrenor la Astra, Neagoe a dat exemplul marilor cluburi din Italia care au jucat în Serie B.

Eugen Neagoe: ”Nu am resentimente, nu mă interesează ce se întâmplă”

”Nu mi-ar părea bine, nu mi-ar părea rău să retrogradeze! A retrogradat Universitatea Craiova, a fost dezafiliată, aşa au fost hotărârile luate, s-a mers mai departe. Anul viitor, ar putea fi două echipe, chiar puternice, în prima ligă, vezi?, se întâmplă. A retrogradat Juventus Torino! A retrogradat Napoli. Acum ce să facem? Mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?

Nu-mi irosesc energiile cu răutăţi. Nu le doresc răul "câinilor", asta a fost, viaţa merge înainte, viaţa nu stă într-un om, să fie sănătoşi şi să-şi rezolve problemele. Nu am resentimente, nu mă interesează ce se întâmplă”, a spus Neagoe, pentru GSP.ro.

Dinamo va începe play-out-ul cu 14 puncte, după înjumătățirea punctelor. În prezent, ”câinii” au 27 de puncte și pot începe play-out-ul de pe un loc direct retrogradabil dacă Hermannstadt va câștiga meciul cu Poli Iași de astăzi (ora 17:30, pe Digi Sport 1).

Recent, ”câinii” au anunțat că vor continua cu Gigi Mulțescu pe banca tehnică, după ce ”SMURD-ul” a lăsat de înțeles, în primă fază, că vrea să plece după trei înfrângeri în trei etape.

Etichete: dinamo , eugen neagoe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă