Un fost antrenor al lotului olimpic de gimnastică din SUA s-a sinucis, după ce a fost acuzat de abuz sexual!

1 lună in urmă 2

John Geddert, fostul antrenor al echipei olimpice de gimnastică din Statele Unite ale Americii, și-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce a fost acuzat de abuz sexual și trafic de persoane.

La vârsta de 63 de ani, John Geddert s-a sinucis, la doar câteva ore după ce a fost acuzat, informează BBC.

John Geddert a colaborat cu Larry Nassar, medicul care a fost condamnat în anul 2018 la 300 de ani de închisoare pentru abuzul a peste 250 de gimnaste minore.

John Geddert, fost antrenor al echipei olimpice de gimnastică din SUA, s-a sinucis

În timpul procesului lui Larry Nassar, mai multe gimnaste au depus plângere și împotriva lui John Geddert, pentru comportament abuziv.

Fostul antrenor al lotului american de gimnastică trebuia să se predea joi după-amiază, însă autoritățile americane l-au dat dispărut și au constatat decesul acestuia.

Nu mai puțin de 24 de acuzații de abuz verbal, fizic și sexual au fost anunțate împotriva lui John Geddert.

„Două dintre acuzații erau pentru agresiunea sexuală a unei fetițe între 13 și 16 ani. El s-a confruntat și cu 14 acuzații de trafic de ființe umane, deoarece ar fi expus sportivii la muncă prestată cu forța în condiții grele care i-au rănit pe sportivi. Fostul antrenor a neglijat acele răni care i-au fost raportate de către victime și a folosit constrângerea, intimidarea, amenințările și forța fizică pentru a le determina să se conformeze standardelor pe care le aștepta”, a informat procurorul general.

The post Un fost antrenor al lotului olimpic de gimnastică din SUA s-a sinucis, după ce a fost acuzat de abuz sexual! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă