Un fost acționar a găsit soluția ca Dinamo să nu aibă emoții: ”Să facă un campionat cu 18 echipe!” Pe cine consideră vinovat

3 săptămâni in urmă 2

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

La Liga: Real Sociedad - FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Iar un fost acționar al grupării din Ștefan cel Mare, Vladimir Cohn, a comentat cu umor negru situația echipei sale de suflet, amenințată din nou cu retrogradarea după ce sezonul trecut a scăpat odată cu decizia de a mări numărul de echipe. 

”Să mai facă ăştia 18 echipe în campionat. Nu se ştie niciodată. Minunile sunt şi ele limitate în viaţă, nu la tot pasul, eu sunt convins că Mulțescu le spune lucruri bune, profesioniste.

Dar şi Grivei trebuie să poată ce-i arată dresorul! Eu cred că: 1. nu aud, 2. nu înţeleg, aşa că se faci cu aceşti jucători?!

Situația e penibilă, teribilă! Dinamo n-are jucători, n-are un concept, fotbaliștii n-au pic de dăruire. Dau așa în minge, cu silă, parcă doar să scape. Enervant, frustrant”, a fost reacția lui Vladimir Cohn pentru gsp.ro.

Vladimir Cohn: ”Marea vină e a lui Ionuț Negoiţă”

Acesta a spus și cine este principalul vinovat pentru această situație în care fanii încearcă să mențină clubul pe linia de plutire.

Suporterii au strâns sume impresionante de bani, au mers pe spectacular, dar realitatea de zi cu zi e cruntă.

Marea vină e a lui Negoiţă care a dat acţiunile, într-un fel de management, lui Cortacero. Spaniolul acela putea să o angajeze şi pe Angelina Jolie pe post de atacant, nu a respectat nicio regulă de management, totul a fost pe hârtie!

Pe fond, vinovat e Negoiţă că a cedat acţiunile, clubul, unui om de care nu avea nicio siguranţă că va lăsa Dinamă să trăiască. Şi-a abandonat proprietatea”, a mai spus Vladimir Cohn.

Etichete: ionut negoita , vladimir cohn , pablo cortacero , vladimir cohn dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă