Un figurant a înjunghiat un copil de 11 ani, într-o instalație de tip „casa bântuită”, în SUA

1 lună in urmă 36

Băiețelul tocmai începuse circuitul prin locația cu șapte etaje, o atracție populară în orașul Berea, statul american Kentucky, când un figurant, care manevra un cuțit adevărat și care a vrut să-l sperie pe micuț, l-a lovit și l-a tăiat la picior. Rodney Geffert, președintele Night Scream Entertainment, operatorul care deține instalația, a declarat pentru CNN că „a fost un accident nefericit”. Agresorul, care ar fi trebuit să folosească recuzita din cauciuc, este cercetat pentru agresiune din neglijență.

„S-a apropiat de fiul meu cu cuțitul în mână. Intențiile figurantul erau, probabil, să-l sperie, numai că fiul meu i-a răspuns: E fals. Nu mă tem!”, a povestit copilului, Karen Bednarski. Iar angajatul a încercat să simuleze o lovitură, a lovit sandalele copilului și l-a tăiat la degetul mare al piciorului drept.

Staff-ul a dus copilul la zona de prim ajutor, unde un medic i-a dezinfectat rana. Mama micuțului a refuzat îngrijiri medicale suplimentare pentu fiul ei.

În mod paradoxal, fiul și mama lui au reluat traseul prin instalația denumită „Cele șapte ale etajului”. „Nu am vrut să fac o scenă”, a spus Bednarski.

Regulamentul operatorului, cu două decenii de experiență în branșă, nu permite figuranților să poarte arme reale, ci doar doar recuzită din cauciuc și spumă. „Cel care a avut cuțitul a făcut ceva ce nu trebuia să facă și nu tolerăm asta”, a transmis administratorul.

Figurantul de 22 de ani este acum cercetat penal și a fost acuzat de agresiune din neglijentă.

Foto: 7floorsofhell.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă