Un elev din județul Iași a fost lovit de tatăl unui coleg chiar în sala de clasă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

1 lună in urmă 9


Incidentul a avut loc pe 9 martie, la școala din comuna ieșeană Ciurea, a scris Ziarul de Iași. În urma unui conflict dintre doi elevi, tatăl unuia dintre aceştia ar fi pătruns în unitatea de învăţământ, iar ulterior într-o sală de clasă şi l-ar fi lovit pe celălalt copil.


Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea au efectuat cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Iar luni, 22 martie, în baza probatoriului administrat în cauză bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iaşi.


Individul urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.


Ciurea, 11.000 de locuitori, una dintre cele mai mari comune din județ, este situată în sudul municipiului Iași, la 7 km. În comună funcționeaza 7 grădinițe si 6 școli cu învățământ primar.


Pe 9 martie, în județul Maramureș, la o școală din Repedea, tot într-o sală de clasă, un elev de șapte ani din Maramureș a fost lovit de tatăl unei colege în timpul orei, sub privirile învățătoarei.


Foto: Cătălin Hopulele


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă