Un elev de șapte ani din Maramureș a fost lovit de tatăl unei colege în timpul orei, sub privirile învățătoarei

2 luni in urmă 2


Incidentul a avut loc, luni, la Școala Generală din localitatae Repedea, județul Maramureș. Tatăl unei eleve a intrat în timpul orei în clasă, după ce fiica lui i-a spus că un coleg din clasă a lovit-o. A întrebat apoi cine este băiatul acuzat și l-a lovit peste față, scrie ziarul local BaiaMare24


O rudă a copilului bătut a mărturisit toată scena, într-o postare pe pagina de Facebook, unde a publicat și o poză cu fața băiatului, roșie în urma loviturii primite.


„Ieri, fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă, deși era oră. A întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este, de fapt, problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”, a declarat una dintre rudele copilului pentru presa locală.


Copilul a fost lovit în sala de clasă sursa foto: BaiaMare24

Imediat după întâmplare, mama elevului a fost chemată la școală, după care a mers la poliție pentru a depune plângere.


„Polițiștii au constatat faptul că, în jurul orelor 10.00 ale aceleiași zile, un bărbat de 49 de ani din Repedea a pătruns în incinta unității de învățământ, unde a agresat un minor de 7 ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru ziarul Libertatea.


Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.


„Am fost informați că bărbatul, în vârstă de aproximativ 48 de ani, a fost chemat la poliție, unde și-a recunoscut fapta. El ar fi spus că fata a mințit că fratele meu a lovit-o doar pentru a nu merge la școală. Fratele meu va fi dus la psiholog pentru că nu mai vrea să meargă la școală de frică.”, a mai spus ruda victimei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă