Un elev de liceu a primit aproape 10.000 de lei, pe care nu-i solicitase, de la un bancomat, în Satu Mare. Imediat a dat anunț pe Facebook

2 săptămâni in urmă 23


Un tânăr din Satu Mare a mers miercuri la un bancomat și când a ajuns în fața aparatului acesta a eliberat suma de 9.700 de lei, fără ca tânărul să fi făcut vreo operațiune, relatează portalul local de știri Jurnalul de Satu Mare.


În jurul orei 14:00, tânărul Vlad Mihai s-a deplasat la ATM-ul unei bănci situată pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare, cu intenția de a-și alimenta cardul bancar. A stat la rând, iar atunci când a venit rândul lui, a observat că ATM-ul arată o eroare.


În momentele imediat următoare bancomatul a eliberat bonul, iar apoi suma de 9.700 de lei. Tânărul a ridicat banii și l-a căutat imediat pe bărbatul care a fost înaintea lui la bancomat, dar nu l-a putut identifica. Acesta nu a mai fost de găsit.


Tânărul a intrat imediat pe Facebook și a postat un anunț, pe grupul Acte, lucruri pierdute sau găsite în Satu Mare și după câteva ore soția bărbatului care și-a uitat banii în bancomat a luat legătura cu tânărul.


Vlad Mihai. Foto: Facebook

“Păgubiții” au fost bucuroși la auzul veștii că banii lor au ajuns pe mâini bune și i-au mulțumit tânărului pentru gestul său. Vlad a mai declarat pentru Jurnalul de Satu Mare că, dacă în urma anunțului nu s-ar fi găsit proprietarul, urma să declare banii găsiți la poliție.


Tânărul este elev în clasa a XII- a la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă