Un dublu campion cu FCSB se implică în disputa Gigi Becali - Edi Iordănescu: „De ce tulburi apele și produci neliniște?”

3 săptămâni in urmă 17

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021, 11:27 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 11:44

Dorin Goian (40 de ani), fost campion cu FCSB, a dezbătut ultimele evenimente petrecute la roș-albaștri, comentând pe marginea ieșirilor nervoase tot mai repetate pe care Gigi Becali le-a avut la adresa antrenorului Edi Iordănescu

Fostul fundaș de la FCSB se solidarizează cu Edi Iordănescu, cel care să îndure criticile tot mai dese ale exigentului său patron. Goian consideră că ultimele declarații ale lui Becali nu fac decât să agite apele la clubul din Berceni.

 „Nu trezi diavolul adormit!”

FCSB

7 scurte » Cătălin Țepelin despre Edi Iordănescu, antrenorul anului: „Nu trezi diavolul adormit!”

Dorin Goian: „De ce tulburi apele și produci neliniște?”

„Ca orice fost jucător care cunoaște fenomenul, nu pot înțelege aceste reacții ale patronului. Dacă și atunci când rezutlatele sunt bune și jocul merge spre bine, de ce faci în așa fel încât să tulburi apele și să produci neliniște? 

Nu pot să înțeleg. Se pare că se adeveresc acele spuse ale oamenilor care spun că «echipa e jucăria domnului Becali»”, iar dânsul face ce dorește. (...) Dacă aș fi patron și dacă aș veni după o perioadă în care echipa n-a avut rezultate în Europa, mi-aș dori să am un joc prin care să câștig puncte și să câștig campionatul. 

 „De ce tulburi apele și produci neliniște?”

Dorin Goian nu înțelege ieșirile lui Becali la adresa lui Edi Iordănescu / Sursă foto: Arhivă GSP

Momentam, asta ar trebui să primeze pentru dânsul, pentru că FCSB n-a mai reușit să câștige titlul de ceva ani. Cu siguranță că există o stare de neliniște în cadrul echipei. Jucătorii vor să facă un campionat bun, să joace în cupele europene și să evolueze în străinătate. Dar asta se poate întâmpla doar dacă au antrenor bun”, a declarat Dorin Goian, la Pro X.

Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!”

Gigi Becali a subliniat miercuri seara că nu se va împiedica în niciun moment de clauza lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro, dacă va dori să-l schimbe pe antrenor.

„Am fost întrebat și nu am dat înapoi. Am spus că nu joacă echipa, așa este. Am spus că am câștigat 7 meciuri de la Dumnezeu, așa cred eu. N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 33!”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

Gigi Becali, patron FCSB: „Când nu mai am încredere în Iordănescu, îi plătesc clauza!”

Becali a anunțat că nu are nicio problemă în a-i plăti clauza de reziliere lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro. Momentan, patronul vicecampioanei spune că încă are răbdare cu fiul lui Anghel Iordănescu. 

„Dacă joacă echipa așa, la revedere! Dar eu mai am încredere în Edi, pentru că are scuze, după ce s-a întâmplat cu COVID-ul, accidentări, probleme de lot. Eu îi dădeam 500.000 de euro, nu contează pentru mine. Fac ceva pe contractul ăla! 

Eu spun ce văd și cu asta basta! Când nu o să mai am încredere, voi plăti clauza și asta e, să am o șansă în play-off”, a mai spus Gigi Becali.

VIDEO Ce spune Vivi Răchită despre situația lui Edi Iordănescu la FCSB: „E jucăria lui Gigi Becali, nu se poate schimba”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ANALIZĂ GSP Argumentele lui Dică pentru numirea la FCSB: e supus lui Becali, dar și cel mai bun în ultimii ani!

Gigi Becali a intrat în direct: „Fac ceva pe contractul lui Edi Iordănescu!” + Ce schimbare voia cu Voluntari: „Îl scoteam în minutul 33”

Playtech: Gigi Becali calcă pe urmele lui Cristi Borcea. Ce MEGA-TUN a dat patronul FCSB


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă