Un documentar cu filmări inedite despre viața lui Michael Schumacher după accident va fi difuzat în acest an

3 săptămâni in urmă 23


Un documentar despre cariera și viața lui Michael Schumacher a fost finalizat și urmează să fie difuzat până la finele acestui an, oferind o scurtă privire asupra vieții legendei din Formula 1, din momentul în care a suferit un traumatism cerebral grav într-un accident de schi în urmă cu opt ani, informează Daily Mail.


În vârstă de 52 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de la accidentul din 2013, astfel încât noul film, intitulat ”Schumacher”, va oferi o perspectivă rară fanilor din Formulei 1 despre bătălia pe care o duce fostul pilot pentru sănătate.


Filmul, la care producția a început în mai 2019, urma să fie lansat în decembrie anul trecut, dar realizatorii s-au confruntat cu întârzieri cauzate de pandemia de coronavirus. Acum însă filmul este ”gata” pentru difuzare.


Familia lui Michael Schumacher a susținut filmul și se pare că ar fi oferit cineaștilor mai multe înregistrări private.


Corinna, soția fostului pilot de Formula 1, care a vorbit rar în public și se crede că este în mare măsură responsabilă pentru păstrarea secretului sănătății lui Michael, se așteaptă să fie printre cei intervievați în film.


Michael și Corinna Schumacher / FOTO: Hepta

În proiect sunt implicați și Rolf, tatăl lui Michael în vârstă de 74 de ani, și fiul său Mick, care se pregătește pentru primul său sezon în F1, cu Haas.


”Schumacher” este opera documentariștilor germani Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons.


Descriind noul documentar, Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher, a dezvăluit: „Filmul va înfățișa cariera incomparabilă a lui Michael, dar va arăta și numeroasele fațete ale unui om complex: pilotul nemilos și îndrăzneț de Formula 1, atletul ambițios, mecanicul desăvârșit cu un fler tehnic unic, jucătorul de echipă de încredere și omul de familie iubitor”.


”Suntem foarte încântați de încrederea pe care ni-a arătat-o ​​familia și conducerea lui Michael Schumacher. Fără sprijinul lor, acest film nu ar fi fost posibil”, a declarat Benjamin Seikel, de la B14 Film, compania care realizează filmul.


”Este timpul pentru acest film. Dar, desigur, suntem conștienți și de responsabilitatea care vine odată cu acesta”, a adăugat Seikel.


Accidentul care i-a schimbat viața lui Michael Schumacher a avut loc în 2013, în Alpii francezi, timpul unei vacanțe la schi. Atunci, vedeta de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportată de urgență la spital.


Michael Schumacher a fost operat de două ori, înainte de a fi plasat într-o comă indusă timp de șase luni.


În prezent fostul pilot se află acasă, la Geneva, Elveția, dar noutățile privind starea sa au reprezentat un secret atent păzit de familie, lucru care probabil că se va schimba o dată cu lansarea documentarului.


Filmul se va concentra și asupra carierei sale incredibile, unde familia speră că fiul său, Mick, să-i calce pe urme.


Michael și Mike Schumacher, în 2006 / FOTO: Hepta

Michael Schumacher a câștigat primul său campionat în 1994 cu Benetton înainte de a-și păstra titlul în anul următor.


Nemțeanul s-a mutat apoi la Ferrari, unde a continuat să domine acest sport înainte de se retrage din carieră, în 2006.


S-a întors în Formula 1 cu Mercedes în 2009, dar a avut trei sezoane dezamăgitoare.


În carieră, Michael Schumacher a obținut șapte titluri în Formula 1: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă